Blött ute

Regn hela kvällen, regn hela natten och troligtvis regn hela dagen.
Medan Oo jobabde sig hem från Malmö via sin bror i Lindome, brummade jag via Mölndal och Sushi king för två portioner sushi. Väl hemma tog jag en go bastu så jag genomvarm och avslappnad kunde avnjuta middag tillsammans med hemkommen Oo framför slutet av "Harry Potter"-filmen. Sedan lät vi dvd:n fortsätta med "Ghost whisperer", så det blev en skön avslappnad kväll i soffan. Under eftermiddagen anländer Anna, Peter och Emma som är på semester i våd södra del av landet. De ska bo i stan så imorgon blir det middag och jämförelse av magar! :o)
Apropå magar så har min varit väldigt skum hela veckan. Det bubblar och spänner och toabesöken är många. Inga problem med tröga tarmar här inte! Sedan så diffusa grejer som jag tror är Sprattel, men det är så vagt att det nog lika väl kunnat vara luft i systemet! Xo)
Jag både vill och inte vill ha mer distinkta rörelser. Inte för att det då blir så påtagligt, något främmande rör sig där inne som är upphov till all denna ångest! Vill för att det då blir så påtagligt, "det är faktiskt Sprattel och jag är någon som du faktiskt inte kan ignorera längre!" Schizofrena tankar jajjemänsan. Men de dominerande tankarna kring rörelser är faktiskt positiva, vilket jag ser som något bra. Man behöver ju inte tänka längre än att det faktiskt är någon där som verkar må bra. Små steg i taget.

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Igår kväll hade kotten hicka och det läänge. Det ska bli kul att träffas imorgon! Kram!

2010-07-30 @ 09:47:29
Postat av: Linda till Anna

Att man kan känna det! Fräckt!

Ja, ni är så välkomna till (regniga) Götet! :o)

Kram!

2010-07-30 @ 12:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0