Sköna söndag

Andra maskinen tvätt är ingång, vi har handlat och varit till återvinningscentralen där vi dumpat en massa elektronik. Oo har börjat gå igenom garderoben här i arbetsrummet där vi vid inflyttningen staplade upp gamla datorer på hög! Annars har vi haft en riktigt skön söndag, där jag läst ut Nora Roberts "Begravt i glömska" och påbörjat Karin Fossums senaste. Vi fick besök av familjen Noel samt Andreas föräldrar då de varit på husvisning i närheten, så jag fick en god anledning att baka någon form av tigerkaka. :o) Annars är det ju lönlöst att baka en till bara oss två, då Oo inte äter sådana godsaker(!)
Brasan värmer och ljusen sprider sitt trivselljus överallt i huset. Jag lullar runt och myser, liksom igår kväll då det inte blev soffan, utan gungstolen framför brasan! Katt i knäet, bra bok, popcorn och choklad framställt inom armlängs avstånd av Oo (jag kunde ju inte fixa det själv eftersom jag hade Maja) och livet var prima!
Imorgon blir det tillbaka till verkligheten, och jag får veta vart vi ska flytta (igen)! Jag tyckte vi satt rätt bra där vi nu sitter, förutom möjligtvis lyhördheten i landskapet när man själv eller någon annan pratar. Det lär väl bli ännu ett landskap, så det problemet kommer man inte ifrån, men frågan är nu bara var det blir.

Oo spelar sitt Runescape och jag ska mysa vidare i brasans sken.

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Tack för gott fika!! :) Kakan var riktigt smaskig, kanske märktes eftersom jag åt 3-4-5 bitar? ;)

2010-01-17 @ 20:18:38
Postat av: Linda till Elin

Hehe, varsågod! Nybakat är alltid godast! :o)

2010-01-18 @ 08:49:58
Postat av: Anna

Nä, det där såg inte alls mysigt ut. ;o)

2010-01-18 @ 09:23:19
Postat av: Linda till Anna

Det var det inte heller. Eller JO! ;o)

2010-01-18 @ 13:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0