Sista dagen

Höll på att garva ihjäl mig när jag såg denna bild! Kakor e gott! Oo bara skakade på huvudet och konstaterade att min humor inte var som alla andras. Va?
Det blev sushi på vårt vanliga Sushi King efter jobbet, och kanske viss mättnad nåtts på den fronten? Det går ju dock fort att få in och känns rätt hälsosamt, jämfört med McDonalds eller pizza som lägger sig som en flottig klump i magen inför ett träningspass.
Kålleredspasset blev nästan fullt, och nervositeten blev inte bättre när jag kom in i salen efter den överfulla Dans-stepklassen och upptäckte att jag inte fick något ljud i head-setet! Efter Ylva och förra instruktören grejat och pillat kom det dock igång till slut, men då starttiden för klassen redan passerats, blev det en otillfredsställande forcerad hälsning innan vi fick köra igång. Gjorde fel under uppvärmningen och första powerlåten. Ångest! Jag lyssnar på musiken varenda gång jag sitter i bilen och kör koreografin i huvudet. Ändå gör jag fel vilket grämer mig så meningslöst mycket! När man är uppe och kör kan man ju inte gräma sig, för då blir det bara värre och man tappar fokus, men efteråt dunkar jag bildligt talat huvudet i väggen och skäms som en hund inför mina betalande deltagare. Jag vet, det är inte hela världen egentligen, men jag som instruktör tycker att jag ska kunna passet och dessutom instruera det korrekt och bra. Att Sussie dessutom som vikarierade för mig förra veckan är ett energiknippe av mastodontproportioner som till och med ger hårsäckarna träningsvärk, får ens egen insats att krympa till muslortar. Nåja. Förutom de små missarna så hade jag grymt kul och hoppas deltagarna tyckte det var givande också. Fick många positiva omdömen efteråt, så varför gräva ned sig i tabbarna? Jag suger åt mig som en svamp och spritter av glädje! Får se hur många det blir nästa vecka. Igår samt resten av veckan är det visst öppet hus, som jag missat, så kanske därför det var mycket folk också igår.
Alldeles innan passet träffade jag en deltagare som brukar vara med på mina pass, som berättade att hon hittat min blogg! Hejhej! :o) Jag var lite småstressad där vi stod i in- och utflödet av färdigtränade deltagare och träningssugna sådana, men det hon berättade gjorde mig jätteglad även om jag kanske just då inte hade vett och fokus nog att visa det. Typiskt.
Efter vår snabba sushimiddag ville Oo ut och ta en cache som fanns i närheten. Huttrande och puttrande följde jag med, och naturligtvis var den uppe på bron och inte under som vi först provade. Men en lycklig Oo är alltid trevligt att se! :o)
199 funna cacher har vi nu, så vilken blir nummer 200? Oo föreslog en cachingtur inne i stan i helgen. Det finns ju tusentals inne i centrum och vi har cachat i Växjö, Skövde, Jönköping och andra småorter, men vårt närliggande stora Göteborg har vi aldrig på allvar cachat i! Det måste vi såklart, så vi får se om det blir i helgen eller inte.
Ikväll är vi bjudna på middag hos Andreas och Elin, och jag kommer att vara så oförskämd att bara skämmas bort av bjudmat innan jag kränger på mig kavajen och drar på vaktjobb i Möllan. "Highlights" spelar ikväll, ett riktigt bra band som jag själv dansat till några gånger. Har en känsla av att jag lär bli sugen ikväll (som vanligt), men nu var det så längesedan att jag säkert glömt bort hur man gjorde!
Sångaren i Highlights är väldigt trevlig vad jag kan minnas, och gick då i varje fall gärna runt och fotade till deras hemsida. När jag vaktjobbade på Stenungsbaden var och varannan helg gick man naturligtvis dit när man var ledig också (ja, jag var singel!), och en av dessa kvällar spelade de där och jag fastnade på bild tillsammans med vad-hon-nu-hette som också jobbade där och hade liksom mig en ledig kväll. Vi var båda lika dansglada och ofta ute själva, så tillsammans brukade vi svettas till technomusiken på lilla dansgolvet. Nu blev det ett gästspel på stora golvet där bandet spelade varvat med "klassiska discolåtar", och där var han med sin kamera! Svettiga och glada hittade jag oss på deras gamla hemsida! Hehe, år 2005 var det och jag är två storlekar mindre. Har man ingen att fira kramkalas med på fritiden, så tränar man istället!
Jag minns att jag kunde fatta stavarna och dra ut på inlines två gånger på samma kväll bara för att jag inte hade annat för mig och vädret var så fint. Solnedgång och perfekt cykelväg längs havet mot Stora Höga, åh vad härligt det var! Saknar faktiskt Stenungsund ibland.
Olofstorp är fint, men det är brist på alternativa fina cykelvägar att sträcka ut inlineshjulen på. Det blev en ynka tur i somras, så om jag kan ta mig bättre tid nästa år får jag helt sonika ta Gulingen och hitta någon fin väg att åka på. Om jag nu inte hellre prioriterar kramkalas...

Idag går flyttlasset upp till huvudkontoret igen, blir spännande att se hur nya platsen är!
Fick meddelande på Intranätet att våra beställda Reebok-kläder kommit och väntar på uthämtning. Jag har inte haft tid på de tillfällen som fanns, så får se om fler kommer under helgen eller nåt. De dras från vår lön, så det kanske är bra att jag tar ännu ett pass i Sisjön!


Kommentarer
Postat av: Ajlin

Du har rätt, men ändå fel. I det här fallet har ju hon varit precis lika medveten om att hon begått ett fel som Rikard varit. Hon har ju vetat om att Rikard och jag är tillsammans och om hon hade haft minsta lilla vett och självrespekt så hade hon sagt att "nej, jag tänker inte ligga med dig, för du har flickvän". Jag anser henne vara precis lika medskyldig. Men jag hatar inte Rikard och inte henne heller.

2010-01-22 @ 11:59:29
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Oo

Kakmonster!!!

2010-01-22 @ 11:59:58
Postat av: Linda till Aljin

Visst, ur den etiska och förmodade samvetssynpunkten så är det åt helsicke fel, men samtidigt anser jag ändå att det största ansvaret ligger hos killen i detta fall. Såvida hon inte också hade pojkvän på sitt håll..

Men hata kan man inte, det är bara meningslöst.

2010-01-22 @ 12:08:41
Postat av: Linda till Oo

Vem jag? Näääe! Xo)

2010-01-22 @ 12:09:08
Postat av: Stefan

Håller med Oo, från slimmad träningsnarkoman till kakmonster på så kort tid... skrämmande... :o)

2010-01-22 @ 16:16:59
Postat av: Linda till Stefan

Och det är Oos fel!!! Xo)

2010-01-22 @ 16:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0