Project runway

För första gången provade vi Fajitas till middag. Det blev inte alls dumt, precis så kryddstarkt att jag klarade av att äta dom! :o) Kvällen har förutom kryddstark kyckling också bestått av bastubad och Harry Potterläsande framför brasan innan vi slog oss ned framför "Project Runway". Kreationer för Christina Aguilera var detta avsnittets utmaning, och jag är lika imponerad som vanligt av designernas förmåga!

Tidigare idag var det jakt på grön outfit som gällde. Jag trodde det skulle bli svårt, men väl på plats i Allum såg vi plötsligt gröna kläder överallt! Inte bara i träningsform, utan vanliga kläder, byxor, koftor och tröjor både för killar och tjejer!
Både t-shirt och linne som Anna visade på Åhléns hittade vi snabbt, men tog en sväng till Ginatricot också. På vägen fann vi gröna träningskreationer på både Stadium och Intersport, men valet föll till slut på linnet de hade på Ginatricot. Detta för både pris (99 spänn) och dess längd så jag kan ha den med ett bälte. Jag ides inte prova utan tog en XL med tanken på att en lite pösigare skulle passa bättre till både temat och rörligheten. Väl hemma visade det sig att den sitter alldeles slimmad! Okeej. Skit samma, jag kommer att vara grön och grym!

Efter grön shopping blev det lite geocaching i Partille och Jonsered, men bara fyra totalt då blev lite väl kallt.
När vi skulle åka hemifrån tänkte vi ta Gulingen, men innan vi hunnit ut från uppfarten indikerar kylarvätskenivån med både lampblink och signal. Och den nyss påfyllda spolarvätskan indikerar också! Upp med huven och kika. Kylarvätskenivån är över ""Min"-markeringen, men spolarvätskan ser slaskig ut. Hm, var den koncentrerade slatten i dunken från förrådet redan färdigblandad? Vi byter till Goldie och köper ny spolar- samt kylarvätska när vi är i Partille. När vi är hemma igen startar jag Gulingen. Inga varningslampor, inga varnande pipsignaler, vare sig för spolar- eller kylarvätska! Va?
Fyllde i lite till kylaren ändå och har flaskan kvar i bilen utifall, men jag ser verkligen ingen anledning till varför den skulle indikera. Skumt! Jag gillar inte när sådana saker händer, för är det något jag alltid varit rädd för, så är det att bli stående med bilen någonstans. Nu har jag ju Oo att ringa, men när man var singel kunde ens obefintliga vänskara medföra en obehaglig känsla av utsatthet och rädsla för oväntade händelser. På grund av mitt utpräglade behov av självständighet och tro på att jag klarar mig själv, spelar bilen faktiskt en väldigt stor roll. Vetskapen att jag när som helst bara kan sätta mig och köra iväg, ta mig vart jag vill oberoende av någon annan kan låta fånigt och materialistiskt, men ett måste för mig. Skulle den då svika mig och lämna mig stående någonstans så tappar jag kontrollen, oberoendet, men som jag idag tack vare Oo faktiskt har lättare att lämna ifrån mig.
Nu ogillar jag en nyckfull Guling framför allt för att jag ska ut på en långkörning på fredag, och även om jag kan ringa Oo, så är det inte mycket han kan göra om jag står med rykande kylare i Norrköping. Vad kan det vara Gulingen har i kikaren? Hm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0