Post release

Jag får ju passa på att utnyttja julklappen jag fick från Sportlife, ett gäng proteindrinkar. Tyckte det kunde bli en bra middag.
Lättmjölk, en banan och en hög proteinpulver och det skulle bli gott. Tror inte det.
Slut i kroppen och med värkande armar är så veckans andra combatrelease avklarad. Smockfullt i salen och bra tryck! Ylva hade pysslat som vanligt med serpentiner, gigantisk skål med popcorn och sportdryck för deltagarna att ta av efteråt. Jag vet inte om så många fattade vilka vi skulle föreställa där vi kom i våra helsvarta kläder. Laktritssnören kanske?
I vilket fall var det väldigt roligt, och på torsdag ska jag köra hela passet själv.
Jag vet inte riktigt om jag lyckades så bra med mitt fightingface, men Ylvas dotter fotade en massa också under passet, vilket kan bli kul att se. Mina brallor hasade ner hela tiden, och topen upp. Perfa.
När jag lämnade Kållered var det stygga nio minusgrader och tunt snöfall. Väl hemma hade det gått ned till 12,5 minusgrader med snö, så det var tur att jag inte hade någon framför mig i backarna som bromsade farten! Kan bli spännande om jag nu ska hämta Oo i natt!
På lördag är vi bjudna till Anita och Roland, det underbara par som jag bodde hos under två somrar när jag arbetade på det företag som pappa var säljare för. Roland är numera pensionerad, men var studiekompis till pappa och startade upp företaget. Jag minns de somrarna mycket väl då deras välkomnande och underbara hem blev en fristad från hemmets bråk och fylla. De kom ju till vår bröllopsfest i somras, men nu ska det bli så roligt att få träffa dom ordentligt och visa Oo de platser jag har så många minnen ifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0