Om min nya säng...

... håller sin goda kvalité i låt säga tio av de utlovade femton åren, så hinner jag nästan slita ut den tredje uppsättningen innan jag uppnått de nästan 70 000 kronorna som den i bilden visade skönheten kostar. Om jag nu då skiter i nya sängar och omformar mig till en banan under kommande typ 38 år, så kan jag istället köpa en ny fräschare Guling!
Jag menar, jämfört med min nuvarande Guling (som inte är så gul nu av all vägskit) med sina snart 18000 mil, är ju denna Gulingen rena bäbisen!

Jag och Oo diskuterade bilbyte som de facto inte ligger så himla långt bort, till åren (och milen) som våra gyllene pärlor börjar bli. Han frågade om jag ville fortsätta köra en Guling, och jag har ju faktiskt lite svårt att finna mig i tanken att inte ratta en Guling! Sedan är jag ju medveten om att just den Seat Leon modellen jag nu har och är så kär i, är ett utdöende släkte, men jag kan nog tänka mig ett annat märke också, så länge den är gul! Grejen är då bara att det ju inte är den vanligaste färgen bland bilar, så frågan är hur möjligt det egentligen är. Hade jag varit biljardär hade jag hamstrat gula Seat Leoner av just den modell jag nu har för säkerställande av evigt Gulingrattande! We-ho!
Undertecknad guling vet precis vad som är viktigt i livet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0