Måndag

Det blev en liten prinsessbakelse och två "Oreo"-kakor i soffan igår, så godsakerna växer sakta men säkert i antal. Nu är man ju dock tillbaka i vardagen, så då får vi se hur virklusten håller i sig.
På fredag flyttar vi tillbaka upp till VAK! Dock till annat våningsplan, men lika stort landskap som förra gången, och nu med placering i princip mitt i om jag tolkade planskissen rätt.
Har betat av högen av mail som samlat på sig medan jag varit borta, och denna vecka ser det ut att bli rätt fullt upp med att utbilda en ny tillfällig systemansvarig. Imorgon blir det dessutom lite lunchcaching!
Maja och Fia har nästan följt oss överallt i huset sedan vi kom hem. Nära, nära under täcket under natten, och i knäet så fort vi sitter ner. Maja var uppe en sväng natten till söndag, och när hon ville tillbaka ner under täcket, väckte hon mig genom att jama så där lågt och bedjande rätt i mitt öra! Och så ihärdigt trampande, tramp, tramp med framtassarna.

Jag har gjort en skiss på hur jag vill ha hallgarderoben. Det är verkligen på tiden att vi tar tag i den nu! Oo beordrade skiss, och så får han se till att lösa det med Elfa-system så gott det går. :o)
Jag ska försöka komma mig iväg och se på ny sängmadrass också nu när Kungsängen och Sova kör med rea överallt. Min rygg skulle nog uppskatta det! Har också ringt Folktandvården för att få kollat lagningen jag gjorde där i november. Jag vågar fortfarande inte riktigt tugga i ordentligt på den sidan då det när som helst kan ila till sådär riktigt obehagligt om jag får maten på fel sätt. Dessutom ilar det också i en tand på samma sidan fast nere också, så jag är lur på att den gamla lagningen också börjar bli undergrävd. :o(


Kommentarer
Postat av: Denise

Vad läckra saker du virkar :D Våra katter brukar oxå ligga som din vid datorn :)

2010-10-08 @ 14:27:24
URL: http://annadenisekarlsson.blogg.se/
Postat av: Linda till Denise

Tackar! :o)



Haha, ja de vet verkligen hur de ska vara ivägen!

2010-10-08 @ 14:57:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0