Maja ont?

När vi hackat ihop rotfruktsjoxet som ska bli kvällens middag, upptäcker Oo att Maja haltar. Höger ben stödjer hon inte riktigt på, men i övrigt är hon som vanligt. Vi har klämt och känt, lite småhårt också för att se om hon reagerar på något speciellt ställe, men inget. Kan det vara något med ryggen? Höften?
Hon är ju ganska gammal nu (ca 16), så vi blir ju lite oroliga. Hon går inte mycket, utan linkar några steg och lägger sig ned, men är som sagt ändå som vanligt. Ville gå ut (fram och tillbaka), och har nu hoppat upp i sängen därifrån hon jamade som sjutton. Vi studsade upp från datorerna med en gång för att inte finna henne där hon lagt sig senast, så nu ligger Oo och kelar med henne i sängen.
Om hon inte blivit bättre till imorgon får vi nog ta henne till veterinären så de får kika. Hon är ju som sagt som vanligt, så jag hoppas innerligt att det inte är något allvarligt!


Kommentarer
Postat av: J

Linda: Jo det har jag, skyltar inte så mycket med den bara haha. Asså det är för nike-konventet, annars för ca 14 timmar per vecka räcka :) Inget tidsbokat på torsdag? haha det e bara träning det där ;) En timme gym och 1,5 timmar mma, sen kör jag två pt-klienter efter skolan också. Men det hade varit jättekul, men omöjligt att hinna det med mit schema just nu :( Men i framtiden!

HAre gott!

2010-01-26 @ 19:42:17
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: Anna

Hu, man mår så dåligt när det små liven har ont. Inte kan de säga vad som är fel heller. :o( Hoppas att det inte är nåt allvarligt...

2010-01-26 @ 19:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0