Klänningsförslag!

När vi träffade Andreas och Elin häromdagen hade omtänk-samma Elin tagit med sin gamla balklänning som förslag till tärnklänning till mig! En första kik gjorde mig förtjust, och när jag senare på kvällen provade den, så satt den nästan som ett smäck! Jag med min pojkfigur fyller inte riktigt ut den ordentligt upptill samt i höfterna, men jag vet inte om det syns så mycket? Längden var perfekt och ryggen i sådan stil som jag gillar, men svarta skor passar nog inte riktigt. I varje fall inte i den stilen som jag hade, men kanske mina bröllopsskor funkar? Dock kanske de är i tunnaste laget med det sandalettstuk som de är i med öppen tå. Menmen, ska först och främst bestämma mig definitivt om jag kan ha denna eller inte, vilket just nu känns som det enbart hänger på om den ser för stor ut.
Är tillbaka på Volvo dessa två dagar, för att efter Trettondagen sitta på Elan. Jobbar dock bara halvdag, och det märks att många inköpare är tillbaka ännu. Käkat svampomelett, avokado och ostkrokar till lunch och tar det nu lite lugnt innan releasen i Örgryte.
Insåg imorse att jag har tre combatpass denna vecka tack vare releaserna, men egentligen kunnat ha fyra om inte Sisjönspasset utgått pga Trettondagen. Visserligen är det ganska behövligt, fast å andra sidan, om jag nu ska försöka få till lite kvinnligare former är det väl snarare ostkrokarna jag ska satsa på! :o)

Om det ser ut som jag har en ilsken finne på ryggen så kan jag meddela att jag har det! Precis mellan skulderbladen, tinningarna och nacken nära öronen har jag rena finska vinterkriget! Viktuppgång (skyller på det), tonårshy och oregelbundna menstruationer! Jag själv och min kropp verkar helt klart föredra att gå på p-piller! Det enda positiva med uppehållet verkar vara att huvudvärken jag brukade få dagarna innan blödningen försvunnit.

Nu när 2009 är över kan jag se till att få också det året tryckt i blokform! Dock kommer jag nog att dela in den i åtminstone två delar á sex månader, och bara de sista sex månaderna blev över 400 sidor. Jag fotar ju så mycket nu vilket göra så att sidantalet springer iväg. När jag finputsade layouten lite snabbt fick jag en recap av det gångna året. Har sett att en del bloggare skrivit en årskrönika, eller på annat sätt summerat sitt 2009. Det får bli nästa år eller nåt.
Nu är jag ju för sent ute, men jag kan göra en minivariant ändå. Det är ju lite kul att se tillbaka och faktiskt inse hur händelserikt år man hade!

-Vi köpte hus och lämnade Lindome för Olofstorp!
-Jag fick sparken
-Blev ombedd att glömma det hela nån vecka senare
-Jag gifte mig!
-Gick på mitt livs första konsert, och såg Madonna
-Vi började geocacha
-Blev moster igen
-Bytte efternamn

Det har också varit en väldans massa resande, framför allt tack vare giftemålet!
San Francisco, Lake Tahoe, Hawaii, Barcelona och en hel hög med "minisemestrar", bland annat Selma spa som Oo totalöverraskade med på min födelsedag.

Jag är glad att jag har bloggen att kunna återgå till för att se, läsa och minnas alla stora händelser, men också de små vardagliga som så lätt annars glöms bort! Jag vet att jag kommer att få äta upp en hel del av mina tyckanden och tänkanden i vissa frågor, men det är väl också en del av tjusningen? Att se hur man förändras, skratta och skaka på huvudet åt sig själv med ett vemodigt leende på läpparna. Förhoppningsvis lär det inte bli för många skamsna leenden, men det är väl oundvikligt! :o)



Kommentarer
Postat av: Elin

Å, vad fin du blev i klänningen! :) Kom på bara att jag inte vet om den tvättades efter förra gången jag använde den på ett bröllop... bara kolla av så det inte e fläckar på den! :) Pratade med Karin också och du får gärna kolla, och låna, hennes också så den får du nästa gång vi ses! :)



2010-01-04 @ 15:42:22
Postat av: Emma

jag tyckte att klänningen satt bra på dig =)

2010-01-04 @ 22:01:29
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: Linda till Elin

Tack! :o)

Har inte skärskådat den så noga, men den ser ren och fin ut! :o)

2010-01-05 @ 10:17:31
Postat av: Linda till Emma

Tacktack! :o)

2010-01-05 @ 10:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0