Förmiddagsledig

På grund av combatreleasen i Kållered klockan 17.10 ikväll, jobbar jag eftermiddag denna dag så jag kan åka direkt.
Releasen igår gick helt ok, inga större missar, men phu vad jobbigt! :o) Man tar ju inte i lika hårt när man kör i Sisjön för två deltagare jämfört med tjugotvå! Än så länge är de 45 platserna i Kållered uppbokade, så det blir inte att hålla tillbaka något då heller precis!
När jag kom hem igår satt Oo och pusslade, men jag hade inte riktigt ro till det, så jag återupptog läsandet för honom! Jag har ju läst "Harry Potter"-böckerna till och med "Den flammande bägaren" för honom, men sedan rann det liksom ut i sanden. Jag läste ju främst när vi åkte bil och liknande, men sedan vi började geocacha är det numera jag som kör och han som sitter med gps:en. :o) Han måste ha något att göra medan jag läser, annars somnar han (han hävdar att det är så rogivande), så pusslandet passade perfekt. Det blev dryga timmen, drygt två kapitel och trötta stämband innan jag under hans ihärdiga protester lade ned läsandet för kvällen. :o)
Ikväll ska han på sin "månadsafterexwork"-träff, så jag får hämta honom nere vid busshållplatsen någon gång sent ikväll. Andreas skulle visst med denna gång, då de tydligen utökar sin lilla skara. Själv ska jag pusta ut efter passet och sticka vidare på äpplemössan jag påbörjat efter att jordgubbsmössan blev klar. Jag gjorde ju en liten äppelmössa till Noel som jag tyckte blev bra, men nu ska jag göra en i tjockare garn och i vuxenstorlek. Kanske jag hinner den klar till Sälen så Oo kan åka omkring i backarna med bladet fladdrande i vinden! Kanske man kan göra en larv eller nåt som sticker upp också? :o)


Kommentarer
Postat av: Anna

Uj vad mysigt med högläsning och pussel. Riktiga jullovsvibbar där. :o)



Vaddå "bladet fladdrande i vinden"? Menar du att ni inte har hjälm på er i backarna? Jag köpte mig en ifjol då jag känt mig riktigt utanför i flera år. Alla andra har ju hjälm på sig och det är faktiskt inte så dumt att ha. ;o)

2010-01-05 @ 11:55:55
Postat av: Linda till Anna

Eh, nej det har vi inte. Liksom på cykelfronten passar vi på att vara icke-skyddade tills vi blir så illa tvugna att vara föredömliga för eventuella egna barn. Jag har i alla fall ingen annan anledning är att jag helt enkelt inte gillar att ha hjälm. Dock har jag faktiskt ägt en cykelhjälm som jag också använde några gånger, men det höll som sagt inte. Men jag kan tänka mgi att det om inte annat är ganska varmt och gott inne i en hjälm när man är ute i smällkalla vinterbackar! :o)

2010-01-05 @ 14:12:36
Postat av: Anna

Ja, det är absolut ett plus att man slipper undan den värsta blåsten. De är ju skönt vadderade inuti till skillnad från cykelhjälmarna. Sedan är det ganska skönt också när man har skidglasögonen fästa bak på den. Å så är det snyggt. Förra året hyrde jag hjälm. Piik piik! ;o)



Cykelhjälm har jag också men den glöms bort så lätt. Oftast på jobbet när man skyndar sig till dagis...

2010-01-05 @ 15:40:45
Postat av: Linda till Anna

Va? "Piik"? Är det en fågel? ;o)

Men jaja, jag kan ju alltid fundera på det! Xo)

2010-01-05 @ 15:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0