Bra men kort

Tvingades till flashback från tidiga tonåren när jag på kontoret får (ursäkta om jag blir osmaklig nu), praktiskt taget fylla trosorna med papper. Liksom alltid de första dagarna går jag med mensvärk som dock inte är lika illa som en del man hört talas om, men ändock så den är där och gör sig gällande. Jag gör en mental anteckning att köpa tamponger när jag ändå ska handla på hemvägen.
Lunch i "Golden Days" mörka lokaler i form av ärtsoppa och plättar tillsammans med Oo som är synbart trött i ögat denna dag. Fotar lite på min väg genom ett typiskt västkustiskallt Göteborg, och fyndar finfina julgransprydnader på Lagerhaus för halva priset. Bildar kö bakom mig, då kassörskan ska slå in varje prydnadshjärta i prasselpapper. Men det behövs ju.

(Längs kanalen och Tyska kyrkan på andra sidan)





(Mot Brunnsparken. Nordstan till vänster)


Kommer till ICA Gunnilse och vandrar mellan hyllorna med min mensvärk i jakt efter middag, men inspirationen är ju sådär när man nyss ätit sig proppmätt. Samtidigt gnager tanken på något viktigt som jag inte skulle glömma. Vad var det jag skulle köpa? Det var ju något, eller hur? Men visst var det något jag inte skulle glömma?
Slänger till slut ner kycklingfiléer, Knorrsås, mjölk, juice och bröd. Mjölken var ju viktig, men vaad var det mer? Just det, äppelmos! Kikar ned i korgen. Men var det inte något mer?
Iskallt ute, in i Gulingen, sladda ut på Gråbovägen. Just det, in på första bästa väg för att vända. Typiskt.



("Vridna kanaler". Det e grejer det.)


Känns lite segt att pallra sig iväg för combat ikväll. Det är enklare när man åker direkt från jobbet, men nu hinner man äta och slappna av innan det är dags. Sista passet dock innan vi åker till Sälen. SATS har en filial i Lindvallen och jag funderar på att ta med grejer för att kunna köra en gång eller nåt. Kan ju vara skönt att komma ifrån litegrann och köra loss om det finns möjlighet.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Ja, det går ju inte för sig att glömma gardinerna till Oo's hobbyrum! :o)

2010-01-07 @ 15:11:36
Postat av: Linda till Stefan

"Hobbyru..."? Hahaha, menar du var jag tror?? Men Stefan då! Garv!

2010-01-07 @ 22:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0