Andra grejer

Nu när jag är i relativt lugn förvissning om att Maja är hemma med Oo hela dagen, kan jag lyfta fram andra grejer. Fina vänner till exempel! När mina första tärnklänningsvåndor dök upp fick jag snabbt förslag på inköpsställen, och Elin och Camilla har erbjudit shoppingsupport för den anti finklädesshoppande Linda! Och jag får låna Elins och till och med hennes systers klänning!
Inför "Powerpuff"-temat fick jag imorse detta av Anna! Hur snälla är de inte? Åhléns där bilden kommer från (tagen genom skyltfönster i ett stormande Luleå) borde ju inte vara så dyra på den typen av plagg, och då de har en butik i Allums köpcenter, behöver jag inte knö mig in till stan!
Och apropå Anna så närmar sig nästa helg med stormsteg! Jag kör upp till Stockholm på fredagen, gör ett oförskämt kort nattbesök hos systeryster, och hämtar upp Anna på Arlanda på lördagen för en möhippa på tu man hand! Ska bli såå kul, och så även att få träffas också innan bröllopet ska stå, utan våra karlar, barn eller hemmamiljö! Om jag planerat något? Mjaee, tänkte att ett besök på museum kunde räcka eller nåt! Sssch! ;o)


Kommentarer
Postat av: Elin

Det e ju roligt om man kan hjälpa till, och att shoppa (även om det inte e till sig själv) e skoj, alltid ;)



Kul med sthlm-besök, finns ju många fina museer där ;)

2010-01-27 @ 11:38:42
Postat av: Linda till Elin

Ja, av någon anledning brukar jag tycka det är roligare att shoppa åt andra än mig själv!



Ohja, jättemånga intressanta! ;o)

2010-01-27 @ 14:33:24
Postat av: Anna

Ja, det är ju snart vi ses i Stockholm!!! KUL! ...jag vet ju inte ens var vi ska bo kom jag på... GAAAH! Men museum låter bra. :oP

2010-01-27 @ 15:24:04
Postat av: Linda till Anna

Nej, det vet du inte! Moahaha! ;o)

2010-01-27 @ 16:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0