Visuell torsdag

Jepps, sushi från Sushiking i Mölndal som vanligt, intagen i instruktörsrummet. Laddade sedan upp inför passet genom att...lägga mig i solariet. Det funkade sketbra och svettades sedan gärnet i salen medan snön föll utanför fönstren.

Mycket härlig pudersnö hann lägga sig över min vansinnigt smutsiga Guling under tiden. Men kolla mitt genidrag!
Ser ni den? Jag inte bara lyfte på vindrutetorkarna, jag lade ut sopen också så jag slapp dra jackärm/handskar i Gulingens smuts och få in en snöhög i framsätet för att få tag i den! Ibland är jag så smart att man storknar!


Gulingen fick sig en sexhundra-kronorsmåltid och jag gav efter för en impuls! Wee, gissa vad jag ska göra under min fredagkväll!

Tack vare all den mysiga snön var det precis jag kom upp i första branta backen! Jag kom ikapp två andra bilar som stod och slirade på krönet så jag tappade all fart. Jag hade verkligen ingen lust att rulla baklänges hela vägen ned för att ta ny fart, så istället slipade jag ned dubbarna rejält när jag tryckte gasen i botten och grävde mig upp över sista knycken! Det luktade lite bränt... Xo)

Avslutar kvällen med en jordgubbs- och blåbärssmoothie. Inte alls illa! Detta inlägg och så har klockan för länge sedan passerat läggdags. Imorgon är det fredag och ännu en vecka har bara schwopp flugit förbi!
Snön faller fortfarande utanför våra stiora fönster. Blir spännande att se om vi tar oss upp imorgon, men snöröjaren brukar vara rätt tidigt ute. Mysigt är det i alla fall!



Sov gott!



Kommentarer
Postat av: Anna

Smart gjort med sopen. :o)



2010-02-19 @ 07:21:34
Postat av: Linda till Anna

Jag kan ibland! ;o)

2010-02-19 @ 08:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0