Powerpuff edition!

Wahoa vilket kul pass det blev! Överfullt med deltagare och massa gamla bra låtar! Jag körde "The final countdown", väldigt bra remix till låt nummer två, Billy Idols remix av "Shock the system" som nummer fem och "We rock" som nummer sju. Ylva plockade fram en riktigt gammal (koreografi 16) som var himla kul samt "Heartbeatz" som sista powerlåt. Anna körde "Jump" som nummer fyra med sina femtioelva jumpkicks och statiska roundhousekickar, samt en gammal styrkelåt som var apjobbig! Ough! Ylva hade fixat en stor skål med klubbor och turkosfärgad sportdryck som deltagarna fick ta av efteråt.

Jag hann bli bra stressad när jag åkte från jobbet och stötte på totalstopp i trafiken vid påfarten till E6:an. Det är hopplöst där den tiden, men hann ändå med ganska god marginal. En före detta granne från Kondi var där! Han hade aldrig provat förr men var jätteduktig, och hans dotter hade visst bokat sig till torsdagspasset. Har två bokade till dagens pass i Sisjön och trettiotvå till morgondagens i Kållered. :o)
Kommer nog att känna mig bra mör i kroppen efter imorgon. Undrar om det blir någon innebandy på lördag, det såg lite klent ut på bokningsfronten. Men på fredag kommer våra nya madrasser! Tjohoo! Jag sov riktigt dåligt inatt, vaknade hela tiden utan att känna mig särskilt trött, men somnade ändå om snabbt för att vakna igen en stund senare. Ibland vaknade man skitvarm, men stack man ut ett ben så förfrös det nästan, och så fick man jobba en stund för att hitta en lagom balans. Jag lägger stor tilltro på min nya madrass!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas då att madrassen är bra... Vad ska du annars kunna klaga på? ;o)



Vad kul det måste vara att leda ett pass tillsammans. I de bodystep-pass som jag har deltagit i har det varit stor skillnad när det varit två ledare. Energin liksom sprider sig till deltagarna. :o)



2010-02-10 @ 12:30:41
Postat av: Linda till Anna

Jag hittar nog något annat ska du se! ;o)



Ja, det blir alltid högre stämning när man teamar tillsammans. Fick flera som bekräftade detta efteråt, typ "kan ni inte alltid vara flera"? :o) Fast då blir det ju inte så speciellt längre att köra just specialpass :o)

2010-02-10 @ 12:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0