Latarlördag

När jag kom hem hade Oo satt madrasserna på plats, bäddat nytt men inte provlegat ännu. Det skulle vi göra tillsammans, och vilken skillnad! Så ovant mjukt att sjunka ned i! Liksom i butiken sjunker rumpan ned mer än resten så jag kan känna hur madrassen fyller ut svanken! Det känns väldigt ovant och annorlunda så jag vet inte om jag sov mycket mer än jag brukar, men jag hade inte ont i ryggen i alla fall! :o)
Kanske jag sov bättre ändå med tanke på hur lätt jag vaknade och kom mig upp till innebandyn imorse. Vi blev bara sju, men med lite mindre rink blir det rätt bra spel ändå.

Oliver hade världens coolaste tröja på sig! SvampBob fyrkant! Hur kan man komma på ett sådant namn? "SpongeBob SquarePants"? Hahaha, är den inte fräck så säg!? Han beställde den någonstans ifrån så han skulle kanske fixa en till mig med! Jag kan ju inte precis bära den på jobbet, men man blir ju glad bara man ser den!

Våra finska grannar var en vecka i fjällen så vi tog en liten sväng och vattnade deras blommor samt skottade när det kom rätt rejält med snö. Liisa hade köpt en liten portmonä och nyckelring helt i min stil. Visst är de söta?


Efter att ha svettats med innebandyn lagade vi en rejäl frukostomelett med bacon, broccoli, tomater, färsk basilika, lök och parmesanost. Gottgott! Sedan laddade jag dvd-spelaren med Pixars "Robotar", placerade Oo i stol där framför och klippte hans hår som vuxit sig alldeles för långt. Efter "Robotar" blev det "Bortspolad" i soffläge och det är ungefär det läget vi hållit sedan dess. Tvättmaskinen går, men det är också det enda nyttiga vi lär göra idag vilket är rätt skönt.
Imorgon ska jag till Gamla Ullevi för IFK Göteborgs "kick-off". Jag antar att det är någon form av informationsmöte inför kommande säsongen och börjar redan klockan tio. Jag räknar inte med att det ska ta särskilt lång tid.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Oo är söt när han sover!

Hoppas du kommer till rätta med din del av sängen så du kan sova lika sött! :)

2010-02-13 @ 18:50:36
Postat av: Elin

Behövs det en hel film för att få bukt på Johans hår? Måste ha vuxit enormt...?! men tur att han kan distraheras av att se på Robotar medan du klipper ;)

2010-02-14 @ 20:38:42
Postat av: Linda till Stefan

Det börjar kännas ganska lovande i varje fall för mig, och katterna sover oförändrat lika bra :o)

2010-02-14 @ 22:34:48
Postat av: Linda till Elin

Du skulle ha sett hur golvet såg ut! Xo)

2010-02-14 @ 22:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0