Kaka och caching!

När man slutar jobbet klockan fem på eftermiddagen blir det inte mycket tid kvar att shoppa på innan klockan är sex och butikerna stänger. I varje fall om man är ute efter de mindre (och ofta roligare) butikerna utanför centrums kärna och de stora kedjornas mass-producerade utbud. Det blev en liten sväng med Gulingen genom Vasastan innan vi åkte och cachade istället. :o)
Oo bjöd på en trevlig vy mot stan från en liten gångbro intill järnvägen över Göta älv. Cachen hade dock maximal svårighetsnivå på "Terrain"-rankningen så vi är lur på att viss klätterutrustning är nödvändig för att nå cachen.
 





SKF fick ett besök, och undertecknad som hade bättre skodon än den manliga halvan av sällskapet fick pulsa omkring kring Kviberg. Totalt blev det fem cacher innan vi gav efter för hungern och drog hem till ärtsoppa och knäckemackor.
En plastkorv med ärtsoppa var dock i ynkligaste laget. Jag var fortfarande hungrig, så jag öppnade kylskåpet, funderade lite och...bakade en kaka! Chokladkaka närmare bestämt, och den är precis klar så nu är det färdigskrivet!






 


Kommentarer
Postat av: AN

2010-02-16 @ 21:38:21
Postat av: Anna

VA! Mumsar ni inte på semlor idag? Jag har minsann ätit en halv. ;o) Men jag hade gärna ätit några bitar av den där chokladkakan också. :o)

2010-02-16 @ 21:39:59
Postat av: Fresh Design

Behöver du ny design till din blogg? Ta en minut till att gå in på våran sida och kolla vad vi har att erbjuda! Vi designar även personliga bloggar utifrån dina önskemål!

2010-02-16 @ 21:55:53
URL: http://freshdesign.blogg.se/
Postat av: sandra

nu har vi gjort en frågestund på bloggen! ställ så många frågor du vill på vår blogg!

tack på förhand!

2010-02-16 @ 22:15:40
URL: http://justlivingourlifes.blogg.se/
Postat av: Victoria

2010-02-16 @ 22:25:35
URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0