Fredagsmyys!

Snacka om lyckad marknadsföring! Jinglar som biter sig fast, spelar ingen roll om den är bra eller riktigt kass. En del bara fastnar! Gaah! "Fråga 118118, messa eller ring...!" "Sportson, Sportson, Sportson... Styre åt folket!" "Det är dags för fredagsmyyyyyyys!"
Jag ska fredagsmysa med Gulingen och Lee Childs "Trubbel" i högtalarna hela vägen upp till huvudstaden. Hade det inte varit detta skulle jag ha myst på Möllan i vaktkostymen. Fick en förfrågan att IFK-jobba på lördag vid deras träningsmatch på Valhalla. Va? Hallå, det är ju mitt i vintern! Fotboll? Dubbdojjorna och deras innehavare ska väl ligga i ide nu? Himmel och pannkaka, snacka om att behöva långkalsonger på de vaktjobben! Vill minnas att jag hade michelingubbekänsla när jag stod en vinter i Casino Cosmopols dörrar. Det finns vissa begänsningar i lager-på-lager-principen när man har kavaj och finbyxor! Kunde knappt röra mig, men frös ändå som attan. Intill mig och mina hackande tänder stod goe Jesper med typ en t-shirt under kavajen och mös. Va? Stå innanför dörrarna? Strunt! Undrar hur många gånger jag fått frågan: "-Men är inte du från Norrland? Du ska väl vara VAN vid kyla!?" Och jag vet inte hur många gånger jag svarat den klassiska "Jamen här har ni ju fuktigheten-och-västkustska-isvindar-som-går-genom-märg-och-ben-så-minus-tre-här-nere-motsvarar-typ-minus-trettiofem-där-uppe!" Och är jag grinig kan jag lägga till den andra klassikern: "Jag har aldrig frusit så mycket som sedan jag flyttade ner!"
Jag flyttade 100 mil söderut, borde det inte bli lite varmare då? Nej minsann! Och inte kompenseras man särskilt under sommaren, då solen försvinner och förpassar en till evigt mörker på kvällarna! Midnattssolen hallå?
Därför tackar jag pris för snön och den än så länge riktigt vinterlika känslan ute som lyser upp landskapet. Är det verkligen någon Göteborgare som föredragit det vanliga snögloppet, isen, slasket, snögloppet, isen, slasket, regnet, snögloppet, slasket?? Verkligen?


Kommentarer
Postat av: Stefan

Vad tanten är gnällig nu då??!! :o)



Stackars Oo får klara sig själv hela helgen medan du roar dig på museerna i Stockholm, det kallar jag synd om! :o)

2010-02-05 @ 15:47:41
Postat av: Linda till Stefan

Vem? Jag? Jag är aldrig gnällig! Xo) Och Oo, han lär jonglera från taket medan jag är borta! :o)

2010-02-05 @ 15:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0