Efter mitt tredje

Middag på vägen hem från mitt tredje combatpass på veckans tredje dag. Gulingen fick också en dryg sexhundrakronorsmiddag innan jag körde vidare hemåt. Lee Childs bok närmar sig slutet och är riktigt spännande nu!
Oo gjorde mig sällskap på gymmet genom att tillbringa nästan en timme på löparbandet medan jag körde för två återbesökande deltagare. Känner mig lite stel i axlarna så det var ganska lagom att ha ett sådant här lite lugnare pass jämfört med igår.


Medan Gulingen fick påfyllning fick jag syn på varnings-dekalerna för 95, 98 och Etanol-bränslet på pumpen. Öh, "Även farligt"? Vad är då cancer och genetiska skador? Lättare obehag?
Eller klassas farligt som mer direkta åkommor med omedelbart kännbara konsekvenser? Tycker det var knäppt formulerat i alla fall.

Oo blev inte imponerad av min korvmiddag. Med irriterad min ryckte han av mig godis- och potatisskruvpåsen och står nu och fixar korvmackor med stekt ägg och korv.
He loves me! :o)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Kul du reagerade på formuleringarna i varningstexten :)

Dom styrs av symbolen, lägg märke till kolon efter även farligt, där står på vilket sätt de också är farliga närmare definierat...

2010-02-11 @ 10:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0