Buäh!

Jag kliver ut genom dörren i Kållereds Sportlifeanläggning och möts av ösregn! Det enda positiva jag kan se är att mycket av Gulingens smuts runnit av. Det är en halv grad över nollstrecket och regnet är deprimerande tätt. Gatorna är fulla av slask och vatten. Hur roligt är det? Är ni nöjda nu? Damn you regn!!!! Tänk vad roligt det blir när detta sedan fryser? Tjohoo, då kan ni gotta er åt att västkustsvintern är som den ska. Blööööö!

Hemmavid är det som tur var endast ett lätt lätt duggregn och som vanligt lite kallare. Har slurpat i mig en smoothie med jordgubbar och blandade frukter, och så var denna dagen slut. Vi var på banken efter jobbet då vår nye bankman var sjuk förra gången. Jag slafsade medhavd sushi medan vi pratade konton, lån, pensionssparande och fonder. Martin som han hette kändes mycket bättre än vår förre, så det blir nog bra.

Combatpasset gick bra med alltid lika duktiga deltagare. Jag bytte ut låt 8, 9 och 10 där styrkan hade tricepsarmhävningar vilket var längesedan jag körde. Urgh!

Får ju visa upp en av de nya Reebok-tröjorna jag beställde via Sportlife. Det kanske syns att det är lite halvgenomskinligt och eftersom det är så tunt är det helt ok att ha på ett pass. Den blir inte tung och klibbig av all min svett vilket kan ge en hämmande känsla när man ska röra sig så mycket som man gör. Jag beställde en likadan rosa också.
Nu längtar jag till sängen. Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0