Decembersnö!


Morgonmys! Vägföreningen sträcker sig precis till grannen, det syns vart snöröjarn vänt så vi har en liten snutt vi får tugga oss igenom på egen hand. Provade att snedställa hjulen höger och vänster när jag stod och slirade i backen, vilket verkade fungera för annars vete tusan om jag tagit mig upp! Man får hoppas det inte blir en snöstormig natt vid avfärd till förlossning!
Elektrikern som ska komma imorgon frågade om det var backigt ut till oss. Hehe, fick honom att snabbt besluta sig för en annan bil med bättre dubbdäck, att inte lita på att gps:en skulle guida hela vägen fram och att inte ringa mobilen när han var på väg eftersom mottagningen är värdelös. Han måste verkligen tro att vi bor i värsta bushen, det trodde i alla fall Jonathan som lyssnade på samtalet. :o)

Har i varje fall tack vare honom nu hittat en perfekt julklapp till Oo, så nej, jag var visst inte riktigt klar! Han har ju redan sin stora klapp som vi hittade gemensamt, men det är ju enligt mig roligt att få ge något som han inte är förberedd på. Finns mycket kul (och onödigt) på nätet! Tack Jonathan som upplyste mig om denna klapp!

Oo såg förresten väldigt sliten ut i morse. Han har ju haft ont i halsen senaste dagarna, så är nog inte riktigt hundra. Tror han fick sova rätt bra i varje fall. Själv ser jag fram emot en ledig dag imorgon, trots att vi båda ska till psykologen på eftermiddagen. Som vanligt inför varje träff känns det lite meningslöst då jag inte känner att vi har något att prata om. Men också som vanligt, så brukar ju hon kunna finna på både det ena och det andra. Därefter blir det en kontroll hos bm innan det verkligen är helg! Hoppas också att elektrikern kan fixa våra strömbrytare så vi slipper springa till elskåpet och reläna för att slå av och på köksbelysningen! Vi har bott där nu i ungefär två år och först nu tagit tag i det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0