Kvällning

Oo är svag för de där jämrans dyra "sjöfrukterna"(?) från Guylian, ljus och mörk choklad i form av snäckor. Själv är jag svag för Toffifee! Reklamen är så töntig ("Man har så kul med Toffifee!") att man liksom Riesenchokladen inte vill köpa bara därför. Men så är de ju goda!

(Hur klok ser JAG ut då?)

Storhandlingen är alltså avklarad, liksom dagens cache som Oo loggade medan jag satt kvar i Sasbis och halvsov. Blev trött efter vi käkat middag. På Max.



(Latmansmiddag. Igen!)

Notera Oos fräsiga frisyr, äkta mössrufs! Vi har fått kallare här nu igen, nere på -12,8 hurviga grader. Typiskt att det skulle bli en dag med tö och sabba alla vitklädda träd och puderfluffig snö. Jag hoppas på påfyllning snart!

Imorgon är det måndag igen, sista arbetsveckan för mig, vilket jag nog fortfarande inte riktigt insett. Jag ska inte arbeta på över ett halvår! Jag som aldrig varit sysslolös, alltid haft studier eller jobb ska nu "bli hemma" med det mest skrämmande "jobbet" av alla - barn! Hur sjutton ska det gå?


Kommentarer
Postat av: Elin

Å, vad gott med Toffife... :)



Jag har också bara en arbetsvecka kvar men inte lika lång ledighet sen :)



Lycka till på ultraljudet imorrn, hoppas Ronja ligger med huvudet neråt så att ni slipper vändningsförsök med allt vad det kan innebära!!

2010-12-12 @ 21:26:18
Postat av: Anders

Sysslolös..haaa

2010-12-13 @ 09:03:10
Postat av: Linda till Elin

Tack, det verkar inte så kul så hoppas rackarungen ligger rätt! Xo)

2010-12-13 @ 09:05:38
Postat av: Linda till Anders

Va? Menar du att man inte är sysslolös när man är hemma med barn? Vadfalls? Har jag blivit lurad aprilo? Falsk marknadsföring! Inte spela Wii hela dagarna? Xo)

2010-12-13 @ 09:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0