Söndagsgrejsande

En rejäl frukost för dagens vedermödor. Gick och lade mig helt slut igår vid tiotiden, sov som vanligt sådär halvtaskigt, men låg nästan till nio i alla fall. Känns som det varit rätt mycket sovande ändå på sistone, vilket kanske är en form av förberedelse tillsammans med det faktum att man inte sover så himla bra.
Golvet verkar inte ha rest sig mera, men möjligtvis spritt sig något. Skadeutredarna kommer imorgon för att kolla, så Oo får jobba hemifrån.



Har faktiskt stickat lite och spelat Wii medan en strålande vacker vinterdag passerar på utsidan. Har dessutom fått undan en del grejer upp till vinden och påbörjat en form av barnsäkring av huset. Inte det lättaste, för vart ska man sätta alla grejer när man redan har så ont om plats? Dessutom känns det som att allting under en meters höjd behöver skärmas av eller plockas bort för att det ska kännas som man kan slappna av helt. Jobbigt! Har man egna barn sker det ju en gradvis anpassning av hemmet som känns mer naturlig, nu ska man försöka tänka sig in i hur en 1,5 och 3,5-årings räckvidd, och för en icke insatt känns de som klåfingriga bläckfiskar som är överallt och helt utan begränsningar! Brr!

Oo rensar sina gamla ekonomipärmar. Tror han är på 2004...
Att-göra-listan på tavlan var länge fullproppad, men när jag nu satt slutdatum på några punkter har han börjat beta av den. Somliga arbetar bäst under press, höhö!
Storhandling står också på dagens program, vilket vi ju varit ganska duktiga med sista veckorna. Ska försöka ta dagens cache medan solen är uppe, så man får njuta lite av den också i samband med storhandlingen.
Höfterna känns rätt ok, men ännu mera ok att få grejer gjorda här hemma! Tredje advent idag juh! Himmel, snart är jag ju inom de plus/minus två veckorna där man faktiskt kan räkna med att Ronja kan titta ut!

Blir intressant med ultraljudet när det nu blir, vilket antagligen är så snart som möjligt. Hörde att vändningsförsök helst görs senast vecka 37, vilken jag lämnar nu, men vi ser nu inte längre än ultraljudet och vad de säger om hennes läge. Förhoppningsvis slipper jag något vändningsingrepp!


(Har blivit lite DS också!)





 

Kommentarer
Postat av: Anna

Som du skriver låter det som om ni har Mingvaserna stående på golvet och alla köksknivar liggandes i nedersta lådan... Exakt HUR måste ni barnsäkra? Jag är bara nyfiken. :o)



När det kommer riktigt små barn hit är jag mest orolig över att de ska krypa omkring på vårat SKITIGA golv. Stackarna blir då extremt smutsiga och kan hitta mindre bra saker under soffan eller tv-bänken... ;o)



Kram!

2010-12-12 @ 14:32:10
Postat av: Linda till Anna

Hahahahaha! Jamen inte vet jag! Man måste väl typ ta undan sånt som garnkorgen, krukan med alla stickor, fotografier, spelkonsoler, prydnadssaker och sånt? Julgransprydnaderna har vi fått tips om att höja dryga metern! Xo)



Hehe, tycker det låter praktiskt att låta barnen krypa omkring och städa i samma veva? Fukta kläderna deras så fastnar det ännu bättre! ;o)

Kram!

2010-12-12 @ 17:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0