Mera galla

Skjutsar Stoffe till sin dotters skola i ett område jag inte minns namnet på, men Opaltorget ligger i närheten. I en kurva ser jag några barn som åker pulka i en liten slänt och noterar två stycken som sitter uppe vid räcket, nästan på plogvallen. En av dom kastar en snöboll rätt i sidan på Gulingen när jag passerar och hade jag inte varit i en kurva hade jag ställt mig på bromsen. Förbannade djävla skitungar! Det var nog tur att jag inte stannade, för då vet jag inte vad jag gjort, men å andra sidan hade jag nog bara blivit ännu mera förbannad eftersom jag inte haft en chans att springa ikapp dom med min defekta fucking gravidkropp! I det humör jag varit nästan hela dagen var jag nästan gråtfärdig igen av ilska, och blev nästan ännu mera arg för att jag blev just så arg för en sådan sak - slösa energi på respektlösa snorungar!
Parkerade i Frölunda Torgs garage precis när Oo ringer, och det behövs inte många snälla ord förrän jag sitter där och hulkar av lika delar självmedlidande som självförakt. Spänner på mig bältet igen och kör hemåt. Hade ju ingen större lust att utföra ärendet jag tänkt mig från början, och med rödsvullna blanka ögon och snorig näsa är den obefintlig.
Ronja trycker som en galning hela vägen hem och det gör ont! Trycker tillbaka, men blir lätt illamående istället. Är nog rätt hungrig men orkar fan inte bry mig. Hatar mitt självmedlidande och den oförmåga jag har att rycka upp mig ur det, hatar det fängelse min kropp har blivit och den negativa ändlösa cirkel min hjärna intagit. Någonstans vet jag, hoppas jag att det kommer kännas bättre imorgon, och att jag faktiskt kan tillåta mig att vara så här åt skogen idag. Fuck everything.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0