Määäätt!

Det traditionella julbordet med hela familjen Wennström på Panget, Oos föräldrar samt bror Nicke med familj. Fredrik på "Panget" hade som vanligt dukat upp en massa gott, men jag frossade mest i sillen och efterrätterna tills min ihopklämda mage sade stopp.
Nästan nollgradigt ute och riktigt mysig julsnö på vägen upp, som visserligen inte är så kul att köra i, men skapar riktig julstämning.




Med en månad kvar har jag ännu inte förlikat mig med min gravida kropp, så mer för eventuella framtida skull kom jag på tanken att dokumentera ett heljag i vecka 36, eller 35+6 för att vara exakt.
Hehe, framifrån kanske inte ger så mycket, i varje fall inte med kläder på. Men icke någon typisk nakenmage full med bebis, det ser ju bara obehagligt ut!

Känns fortfarande helt osannolikt att vi om några veckor bara kommer att ha en liten blandis! Såg en sjuveckors färsking vid julbordet och att vi ska ha en sån!?

Fick ett anfall av självömkan när Oo kom hem och jag satt och gjorde ett nytt försök att sortera all barnkläder vi köpt och fått. Att jag inte heller denna gång kände något speciellt, samt trötthet efter ännu en natt störd av klåda och värk följt av dammsugning, tvätt, plock och grejande blev ansträngningen att ta sig upp från golvsittandet droppen. Att det ska vara så förbannat jobbigt att ta sig upp från ett golv!
Oo beordrade mig att vila, vilket jag faktiskt också gjorde - efter att ha fixat våfflor till sen lunch.
Hängde lite tvätt också, och slängde i en ny, men sen har jag inte gjort något mera idag. Torkat några spyor bara, och hängt lite mera tvätt tillsammans med Oo efter hemkomsten. Borde tömma kattlådan, men ids faktiskt inte. Det är inte jättebekvämt att stå på huk nu.

Oo har lagt sig i soffan framför "Oceans eleven", och jag tänkte göra honom sällskap nu! Har dock för mig att den filmen inte var nåt vidare... Men funkar nog att somna till!



 

Kommentarer
Postat av: Anna

Ska bara...

2010-12-04 @ 23:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0