"Jag producerar!"

Kollakolla, har ni sett nåt så fint någon gång!?
Efter 35 minuter i poolen stuvade jag in mig bakom ratten och ringde hem till Oo. Flåsande svarade han varpå jag måste fråga vad han höll på med.
"-Jag producerar!" Flåsar han, men vägrar uppge vad för något. Tankarna spinner. Något på listan? Fixar mat? (Kan ju vara ansträngande) Dammsuger? Hemmatränar? (Har väl aldrig hänt med ändå) Möblerar om kring golvskadan?
Jag kommer hem och möter en Oo med tindrande ögon och mungipor uppe vid öronen. Hinner knappt få av mig min (trasiga) jacka förrän han säger att han inte kan hålla sig, tar min hand och drar in mig i sovrummet! Överraskningar i sovrummet händer väl inte så ofta, framför allt inte nu höhö! Men detta var verkligen helt otippat! En trappa - till Maja! Gjord av den gamla hatthyllan från garderben och mattan vi hade vid tv:n! Hahahahahahahaha, är den inte underbar så säg? Något så gulligt, fint, fantastiskt och omtänksamt har väl sällan skådats? Varje gång Maja kämpat sig upp i sängen har det skurit i hjärtat, för våra madrasser ligger ju så högt att då hon når upp till tygdelen fått dra sig upp tills hon nått träkanten med bakbenen för att skjuta ifrån så gott hon kan.
Nu har hon sin egen lilla trappa att använda tack vare min underbare man! Och vet ni vad? Hon använder den! Det är så gulligt så jag storknar!
Puss min älskade Oo!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Typisk Johan att komma på en sån grej! Inte konstigt att vi gillar honom, eller hur?? :o)

2010-12-14 @ 15:44:58
Postat av: Linda till Stefan

Visst är det! Haha, det är sant! :o)

2010-12-14 @ 15:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0