Hämtat posten

Julkorten droppar in, men en liten annorlunda julhälsning avr så kul att jag måste dela med den här! Hoppas det är ok Elin! ;o)
Det var nämligen inget sedvanligt julkort, utan ett brev! En liten sammanfattning om familjens år som gått i bild och text! Vilken jättekul idé och så mycket mer personligt än ett kort med underskrift. Har man väl komponerat ihop brevet är det ju i dagens datorsamhälle bara att trycka på print det antal gånger man har släkt och vänner att skicka till!

Man får en inblick i hur mycket som faktiskt hunnit hända på ett år som gått så fort, vilket uppmuntrar mig att försöka få ihop en egen liten årssammanfattning i bloggen innan året övergått till 2011. Har för mig jag gjorde en förra året? (Klickar tillbaka och kollar) Nähäpp, det gjorde jag visst inte. Året innan det då? Hoho, det har blivit några inlägg nu!

Hm, vad blev det av att lägga omkull sig i soffan? Wii-spel? Bad? Att man alltid ska fastna vid denna dator! Nu får jag börja förbereda middagen litegrann tror jag och framför allt ställa undan datorn! Eller nåt.

(Julbord på Panget förra året -09)








 

Kommentarer
Postat av: Elin

Helt okej! Kul att det uppskattas! Många man skickar julkort till (eller en del av dem iaf.) är såna vi inte pratar så ofta med annars och då är det kul att visa lite vad som hänt under året! Nu är det ju så lätt att få in bilder och så också så att man kan visa lite mer av oss.. :)



2010-12-22 @ 19:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0