Fan också

Förbannade skit. Jag kan inte koncentrera mig. Känner hur de nedslående tankarna sliter och drar och frustrationen över att inte kunna slå bort dom! Jag vet att jag drar för stora växlar och hamnar i mitt meningslösa ältande igen, men hur f-n ska jag få undan dom? Bilder av barn, bebisar, gullegull, amning, förlossning, pyttiga kläder, omställningen, annonser, artiklar, bloggar, bebislycka och bebisfrustration flimrar förbi i en aldrig sinande cirkulär ström. Jag vill inte! Babysim, babysång, öppen förskola, lussande, barnvagnsmaffia och uppvisande av familjelycka som bara känns kväljande och rent ut sagt äckligt! Besvara välmenande frågor och beundrande komplimanger över underverket, fy sjutton! Blir nästan illamående när jag ser en bild på ett barn, och det hjälper inte att undvika dom eftersom jag ser dom så klart och tydligt inpräntade på näthinnan! Vill inte ha dom där, men får inte bort dom! De är äckliga, fula, obehagliga och hela kroppen skriker efter att få utlopp för denna maktlösa vrede! Jag vill slå, skrika, sparka och spotta, fysiskt ge utlopp för frustrationen vilket jag inser är resultatet av min oförmåga att psykiskt komma från dessa känslor.
Hur hamnade jag i denna dipp nu då? Kunde det vara något så trivialt som tanken på ännu mer barnkläder som Ronja kan ha först om ett år och konkretiseringen av det som nu kan komma i princip när som helst? Hämtningen av barnvagnen? Är jag så förbannat skör att jag dippar för en sådan sak? Fortfarande? Tidigare har det varit konkreta möten med barn, eller reklam på tv som utlöst dessa dippar, så har jag då verkligen inte kommit någonstans efter alla dessa samtal med psykologen? Och nu anländer ju Ronja som sagt när som helst. Hur i h-vete ska det gå??
Fuckfuckfuckfuck! :o(

Kommentarer
Postat av: Anna

Ni står ju inför en stor förändring i livet. Så klart att du är orolig. Väldigt snart händer det du har väntat på (och bävat för) så länge. Jag tycker att du borde ringa och prata med någon. Barnmorskan. Psykologen. Johan. Mig? Dina snurrande tankar måste ju bromsas på nåt sätt. Direkt de sätter igång. Kan du inte skriva en "positiv" lista som du tar fram när malandet sätter igång? Avslappningsövningar kanske?



...och systers gamla saker kan väl vänta ett tag? Inte behöver ni väl alla leksaker och kläder just precis nu? Vänta nån månad och se hur det känns då. Just nu är det ju mest nervöst att Ronja är på gång. När som helst. Helst i januari. Fokusera på det.



Ställ undan barnvagnen så att du inte ser den. Och skit i alla frågor, alla lyckliga bloggar och var i din egen lilla bubbla ett tag. För nu ska du ladda upp! Positivt tänkande. Svulla i godis. Dammsug minsta lilla vrå. Var dig själv som bara du kan!!!



KRAAAM!!!



2010-12-15 @ 13:25:17
Postat av: Linda till Anna

Tack min vän! Det lättade lite att vräka ur sig i ett inlägg, men att hålla eftermiddagens kurser var precis det jag behövde för att skingra tankarna.

Vagnen ligger i förrådet och Saabis så den slipper jag se och ska försöka "bubbla" mig dagarna innan syster med familj kommer. Göra det jag känner för och då inte bara greja och fixa inför julen! :oP

Kram!

2010-12-16 @ 08:43:40
Postat av: Anonym

det kommer gå jätte bra! Ett djupt andetag nu!

2010-12-17 @ 02:30:39
Postat av: Linda

Tack! In genom näsan, ut genom munnen!

2010-12-17 @ 09:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0