En sista klapp

Det bidde sushi på ett för oss nytt ställe på Drottninggatan som jag inte minns namnet på. Men de hade sådant där roligt rullande band där man bara plockade den tallrik man ville ha. 25 spänn tallriken á två bitar och både jag och Oo var nöjda efter fyra tallrikar var! Fashinerande hur de där små bitarna kan vara så mättande!

Hemma är det nu uppe i mysiga 20 grader, så bara tofflor behövs nu för att undvika de kalla golvplattorna.




Perfekt tajming att Oo hade sin innebandy idag och jag fick tömma brevlådan i fred! Hans julklapp har kommit och kunde nu slås in i lugn och ro med katterna som enda tjuvkikare. Hoppas han gillar den! Fattar bara inte hur brevbäraren kunde få in paketet i brevlådan, då det var mycket större än lådöppningen. Men han/hon måste känna till att taket är trasigt och bara går att lyfta som ett lock :o)

Ringde Varbergs förlossning som erbjöd rundvandring trots att gruppen var fullbokad. De har dessa på tisdagar, så nästa vecka var ju egentligen den enda som passade oss, då nästa var efter nyår. Denna rundvandring verkade lite bättre än den som i alla fall Östra erbjuder, då Göteborgs är en aulagenomgång med lite bilder. I Varberg visas man tydligen runt på både förlossnings- och BBavdelningen så vi beslöt att vara med trots att det är en bit att åka. På tisdag alltså. Kanske skulle passa på att ta med BB-väskorna då det ju praktiskt taget skulle kunna sätta igång när som helst nu!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Kniiiip!



Inte före nyår, tack! :o)

2010-12-17 @ 11:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0