En "liten" gåva!

Det bokstavligt talat singlar ned fluffiga snöflingor, sällan jag sett det falla så långsamt! Knaprar dekorerade pepparkakor trots att jag är proppmätt efter en buffélunch med Thomas på Backaplan. Thai, kinesiskt, sushi, husman, sallad och glass bara att äta tills det står ut genom öronen. Vet inte hur många plättar med sylt och grädde jag tryckte i mig efter thaimaten, och sushibitarna, för att inte tala om de tre gånger jag tog glass med frukt! Har ingen aning om vart allt tog vägen, men gott var det!


Upp tidigt denna dag också för ett besök hos banken och mottagande av ett halvt stycke hus! Från och med första januari står jag alltså inte bara på lånen, utan även på huset! Det var både smidigare och mer ekonomiskt att låta Oo stå på hela köpet själv först eftersom han hade radhuset i Lindome. Nu när så deklaration och allt med Kondi är avklarat tog han tag i detta så att vi nu båda kommer att stå som ägare! Känns lite orättvist på ett sätt ur hans perspektiv eftersom han hade Kondi och därmed kapital där att sätta in. Jag hade absolut ingenting. Så för mitt rättvise- och skuldtänkande hade det väl samvetsmässigt varit mest korrekt med en annan procentuell ägandeuppdelning, men har inte ens nämnt det för honom eftersom han bara skulle dumförklara mig. :o)

Lämnade av honom på jobbet och åkte vidare för att hämta ut "startpaketet" från Babyproffsen, ett sådant där gratispaket man kan få från Pampers. Föll för frestelsen och köpte en amningströja också då den så fint rabatterades med hundra spänn.
Nu har jag någon timme att ta det lite lugnt innan jag ska hämta Oo för vidare färd till Varberg och besök på deras förlossning! Han var pigg på att se hur det ser ut, och jag har ingenting emot en liten utflykt. Då Thomas så oväntat men lägligt ringde om lunch hinner jag nu inte baka lussekatter som tänkt, men en tvättmaskin ska i alla fall hinna köras.
Kallt idag förresten, nedåt -14 men eftersom det är helt vindstilla är det inte så illa som det kunde vara. Det är faktiskt lite småmysigt, i alla fall från insidan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0