Kvällning

Titta vad jag hittade på Esprit! Vet inte vad man kallar en sådan överdel men me like it! Den är längre framtill och jättegosig! Vitt är kanske inte bästa färgen, men svart som annars är min trygghetsfärg hade nog gjort mig lite väl dyster(?). En annan modell fanns i ljusrosa vilket jag gillade också, men den satt inte lika bra och hade annat tyg. Ambitionen var ju svarta byxor, så jag knatade upp till MQ där jag faktiskt hittade ett par! Annars var det klent med de svarta vanliga släta finbyxorna i butikerna. Nu var det ju leggings i alla möjliga längder, sådana där långa skjortor eller halvklänningar och knepiga byxor i andra färger.
Oo hävdar att han vill se mig i "businesswoman"-stil typ kort svart kavaj med hellånga svarta byxor. Jag har ju lång svart kavaj när jag vaktjobbar, men att ha det på mitt "vanliga" jobb? Hm.
I ett försök att delvis tillmötesgå, grabbade jag en skjorta på vägen in till provhytterna. Tyckte dock det var mer pyjamasjacka över den när den väl kom på. En del skjortor man sett kan jag tycka vara rätt snygga, men sedan skulle jag ju aldrig orka stryka och därav har jag aldrig köpt någon skjorta heller. Eller vänta nu, det har jag ju faktiskt. En för att ha till vaktjobb och en enkom för anställningsintervjun på Volvo! Hahaha! Inte många gånger den blivit använd sedan dess! Har en känsla av att de båda är något för små för mig nu. Har ju blivit så, ähum, bredaxlad. Problemet är ju att jag faktiskt kan tycka en del "kvinnligare" kläder är riktigt snygga, men tar jag på mig dom själv känner jag mig som ett miffo. Ibland är det dock nödvändigt att ha lite finare kläder, och när jag nu vuxit ur den delen av garderoben jag hade, är det ett synnerligen begränsat utbud på mina galgar! Det är inte ofta jag behöver en "vardags"- eller "fest"-fin outfit, så när de väl har hänt har jag ju fått panikshoppa lämplig stass, typ bröllop och anställningsintervju. Nu är det mer "vardagsfint" jag börjar inse att jag behöver. Blåjeans och sticketröjor med sneakers funkar en bra bit men inte alltid. Jag tror jag behöver lite mer "vuxen/kvinnlig (usch vad damigt det låter!)-konsult-på-arbetsplats-där-man-sitter-bland-chefer-och-andra-kostymnissar-och-de-andra-kvinnofolken-klicketiklackar-genom-landskapen-med-kjol-och-blus"-kläder. Vi har en annan asiatisk tjej i landskapet och om det asiatiska gärna proklamerar Ying och Yang, så är jag den ena och hon den andra! Lite avundsjukt sneglar jag på hennes snygga outfits och undrar hur hon orkar gå i sådana klackar hela dagarna. Men å andra sidan kanske det är perfekt, då man sitter vid sin skärm hela tiden!
Nåja, nu blev det kanske en liten bit på vägen i varje fall med den vita myskreationen och svarta byxor!



(Middag!)



Smusslande med mig chokladmoussen hem, så den ligger i kylen och väntar på att avnjutas! Eftersom jag ändå skulle handla på Ica Maxi innan hemfärden funderade jag på tillagad middag á la storkok á la lunchlådor á la nyttigare. Gick ju sådär.



(Kvällssyssla!)


Ingen supervärme i luften trots solen, men lite fysiskt arbete och svetten rann längs ryggen! Röjde bland riset kring infarten och vårstädade lite allmänt på framsidan när solen stod som högst. Härligt!
Imorgon ska jag förbi "Budo & Fitness"-butiken i stan. De hade nåt specialgrejs för Sportlifeanställda med lite tilltugg och bra priser så jag tänkte ta en kik. Kanske de har handlindor i lite fler färger, och varför inte nån träningstop eller kanske svarta träningsbyxor? :o)
Därefter ska både jag och Oo till Gamla Ullevi. Han för att se på GAIS, och jag för att köra combat.


Kommentarer
Postat av: Anna

Perfekt kofta! Vitt funkar ju riktigt bra nu när det närmar sig sommartider. Såg ju ut att funka som mer än myskofta, eller?



Jag vill också se "the proposal" OCH äta den där chokladmoussen. ;o)



2010-04-24 @ 21:59:05
Postat av: Linda till Anna

Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den eftersom det bara är tyg, inga knappar, fickor eller någonting, men den funkar nog som lite "finare" tror jag. I mina mått mätt :o)



Filmen var riktigt bra faktiskt, tror du också skulle gilla den OCH moussen var lika mumsig som jag minns den! :o)

2010-04-24 @ 22:49:33
Postat av: Anna

I mina mått också :-)

2010-04-25 @ 08:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0