Guling är en bug!

Visst är det söt logga de har? Dök in för lite torrfoderinköp innan passet igår. Stod en stund och frestades vid en annan sådan där drickfontän för katter. Den andra jag köpte slemmade ju igen trots idog rengöring så vattnet inte alls rann ut sådär jämt och fint över kupolen som det var meningen. Denna andra såg lite bättre ut men jag motstod ändå frestelsen. Det tyckte jag var duktigt! Hehe, notera Gulingen i dörrarna. Jag svängde upp framför när jag skulle åka, drog ned rutan och fotade. Undrar om någon såg och undrade vad jag höll på med.
Till passet blev det nio stycken, och vi fyller upp vår lilla sal ganska bra nu! Men det är stört omöjligt att det går in 25 som bokningen anger! Femton på sin höjd känns realistiskt för ett kvalitativt pass för deltagarna. Salens planlösning med vinklarna gör att utrymmet begränsas rejält, men jag kan tänka mig att de gick på rena kvadratmeter när de satte det tänkta deltagarantalet. Eller nåt.
Vi svettades och kämpade i solen och drömde oss iväg till en solig strand under stretchen. Denna stretch är riktigt bra för den ger rätt bra med tid till varje rörelse då det annars varit ganska snabba byten.
Kolla rumpan på min Guling! Jepps, hela min Guling är nu en Travelbug! Under symbolen är en kod som man anger på geocachingens "bug-sida" där man anger var man sett den. Att jag tagit bort regnumret beror på att vi funderar på en mysterycache där man för att få slutkoordinaterna måste hitta travelbugen, dvs Gulingen och använda dess regnummer! :o) Vi vet dock inte riktigt hur en sådan cache skulle läggas upp ännu, men vi funderar!
Oo ska På GAIS-match ikväll medan jag kör med Kålleredsdeltagarna. 35 bokade så det är lite skillnad jämfört med Sisjön!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0