Premiär, nålar och ström.

Se Gulingens lilla rumpa sticka fram bland Volvisarna! Den är så fin att jag nästan blir fuktig i ögonvrån! :o)
Ännu en strålande dag med solsken, vilket borgar för en varm liten sal till combatpasset ikväll! Undrar hur mycket vitlök jag stinker idag? Igår blev det nämligen grillpremiär med vitlöksbröd och vitlöksmarinerad fläskfilé med diverse tillbehör, inklusive vitlöks-marinerade färska champinjoner! Mmmums!
Det avnjöts på insidan dock, för innan allt var färdigt hade solen hunnit försvinna bakom knuten och kylan tränga sig på ordentligt. Dessutom har vi inga utemöbler ännu heller så det sprollade ju egentligen ingen roll.
Barn fashineras av djur, till Maja och Fias icke-förtjusning. Dock har de inga större problem att gå undan när en förtjust Noel försöker stylta eller krypa efter. Tråkiga katter! :o)
Oo tycker de kan offra sig lite och bjuder på lite klappning från famnen, och den greppvänliga svansen var ju oemotståndlig för famlande småhänder! :o)
Eftersom Noel nu också kommit in på Nyckelpigans dagis kanske ännu en nyckelpigemössa kan vara på sin plats? Jag måste bara få färdigt Isabellas först! Med denna takt kanske de får dom lagom till 15-årsdagen.
Lönesamtalet gick rätt bra tror jag. Inga superpåslag att hoppas på, men jag fick nog fram det jag ville i varje fall med vad jag tyckte bra respons.


(Kisse!)





Hos Citykliniken gick Dave ett steg till i behandlingen av min svanskota och kopplade ström till akupunktur-nålarna! Obeskrivbar känsla som jag närmast kunde definiera som vibrerande konstigt obehaglig med småsmärtande tryck varje gång han ökade strömstyrkan en aning. Från en milliampere växelström fick musklerna krampa, och när de "vant sig" ökades styrkan tills jag var uppe i sju mA. Efteråt var hela svansen bortdomnad, vilket verkade vara meningen, och så ett värmeplåster som avslutning som fortfarande bränner rejält där bak, dock på ett skönt sätt. Skulle jag ställa mig i en varm dusch bränner det dock på ett mindre skönt sätt!
Dave tycker jag är en mes som ligger och ylar under hans ömma (NOT) behandlingar. Han hävdar att han bara använder så där korta nålar! Sure.
Tycker det är lite läskigt med akupunkturnålar som körs in i kroppen och svettades så pappers-skyddet nästan upplöstes, men om det funkar så är ingen gladare än jag. Frågan är bara hur många omgångar som behövs egentligen. Oo ska gå dit och få lite nålar i foten för att se om det kan hjälpa hans hälproblem. Ska bli lite intressant att se hur det går.




(Ajajajaj, men göttgöttgött!)












 


Kommentarer
Postat av: Anna

Stackars kisse. Minns så väl när Emma skulle "klappa" kisse hemma hos er och fick en liten smäll tillbaka då hon var lite hårdhänt. Men hon var ändå helt tokig i katter efteråt. :o)

2010-04-14 @ 12:44:15
Postat av: Linda till Anna

Hehe, jodå blir det för mycket så säger de ifrån :o) Men hur skulle man ändå inte kunna bli tokig i katter? Förstår Emma helt och fullt! ;o)

2010-04-14 @ 13:03:27
Postat av: Stefan

När skall han rätta ut svansen på dig då? :o)

2010-04-14 @ 13:37:45
Postat av: Linda till Stefan

Heh, det rektala ingreppet? Det föreslogs av den där andra snubben jag var till och jag är inte riktigt så desperat ännu! Xo)

2010-04-14 @ 13:39:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0