Guling gånger tre

Det syns inte, men känns! Två gånger 40 minuter plus före, mellan och efter vänd åt ett och samma håll med solen gassande medför en viss känsla av enkelstekt ägg! Inte blev det bättre av att en isande kall vind drog genom gången från utsidan och in i arenan där man stod. Femtio procent gassande sol och femtio procent isvind. Summa summarum, stelfrusen Linda med halvstekt ansikte! Om det var det enda målet i början av matchen eller solen utan snålblåst där de stod på läktarna, men tröjorna åkte av hos somliga. Inte fattar jag grejen med fotboll, manlig supporter och bar överkropp, men av någon anledning åker tröjorna av ju bättre det går. Varför? Jag frågar Oo:
"-För de hoppas att de kvinnliga supportrarna ska ta efter?" Ahaaa.

Ett-ett blev det visst och sura, arga, irriterade och besvikna IFK:are lämnade arenan. Fotbollsanalfabet som jag är förstod jag inte riktigt. De förlorade ju inte eller? :o)
Snälle Oo hade tvättat Gulingen på både dess in- och utsida, så den solbrända gulingen satte sig i sin gula jobbtröja i den solvarma rena Gulingen och åkte hemåt via thairestaurangen. Det blev enkel middag idag! En lång bastu senare och jag sitter genomvarm och pömsig framför skärmen.

Vart tog denna helgen vägen? Imorgon är det måndag igen. Combat på kvällen, Citykliniken på tisdag, combat på onsdag och torsdag, ledig fredag och lördag (vad jag vet) och ny IFK-match på söndag.

(Påskmust e gott!)

Har förresten pratat med Rose-Maries testamentsexekutor om lägenheten i Portugal. Vi fick utrett en del frågor vilket känns bra, och hon fick även med sig lite frågor till den irländske advokaten. Nu känns det som vi kommit igång litegrann i varje fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0