Hopplöst

Kolla. Jag fattar inte hur vi bär oss åt. Eller nej, jag kan inte ens skylla på Oo för här är det 90 procent mina grejer. En nästan tom skål med sega popcorn (kan ju bli sugen), avklippt sådan där klädesetikett (varför slänger jag dom bara inte med en gång!?), reklam (samma sak där med!), nåt annat pappersaktigt och massa grejs! Har dragit fram en del av combat-dvd:erna för att repetera de gamla vi ska köra nästa lördag, samt hitta nåt annat gammal skoj att köra mot slutet av denna release. Eftersom Oo var på GAIS-match i regnet fick jag fixa middag på egen hand.
Fick ett ryck igen och handlade för en rejäl omgång stekt korv, potatis, lök och ägg! Och kollakolla, ser ni högen av broccoli och blomkål? Vet inte vad som tog åt mig där jag gick i butiken och slängde ned två fryspåsar av respektive! Ujuj, lite flingsalt på och det var inte alls så dumt! Men hur steker man potatis för att få den sådär fint restaurangstekt? För mig blir den liksom mera mosig och kladdig yta. Jag skar den i mindre bitar och kokade lite lätt innan jag körde ner den i stekpannan. Gegg och gegg! Smakade ok i alla fall.
Sex stycken blev det idag, men jag är inte alls nöjd med min insats. Mot slutet hade jag svårt att bibehålla fokus och missade i koreografin vilket jag inte gillar! Provade en gammal styrkelåt men missade också där så det blev måånga armhävningar! :o)

Nu är det läggdags!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha, skulle lika gärna kunnat vara en bild hemma hos oss. Jag är urdålig på att slänga de där prislapparna från kläder. De ligger överallt. Och just nu är det garnnystan lite här och där. Peter lämnar kaffekoppar och apelsinskal överallt. Å så alla dessa papper man bara skulle vilja bränna upp. :o)



...och kul att se grönsakerna på tallriken. ;o)

2010-04-29 @ 07:36:58
Postat av: Linda till Anna

Phu, skönt att höra! De där kaffekopparna känner jag igen, vilka brukar varvas med vatten- eller mjölkglas! :o)

2010-04-29 @ 09:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0