Tillbaka till snoret

Inte bara jag som är måndagsmorgontrötta? Jag fick med mig soporna ut, men glömde lunchen, så det blir köpelunch idag. Det är vardag igen, och jag sitter och snorar. Allt är som vanligt med andra ord.
Jag funderade på att följa med på GAIS-matchen idag, men upptäcker så i kalendern, att jag bokat in Reebok-utprovning idag! Sportlife har ju ingått ett samarbete med Reebok, vilket innebär att vi får köpa kläder och utvalda skor för 30 procent under inköpspris. Kläderna provas ut och beställs på specifika provdagar på Backaplans anläggning, och jag hade visst sedan länge bokat in denna dag! Jag vet inte om det finns någon fler möjlighet kvar, men ska se om jag kan byta. Annars får jag skippa matchen helt enkelt.
Igår blev en lugn dag, där det ambitiösaste vi gjorde, var en tur till Ikea. Vi måste försöka ta tag i skrubben, där vi länge planerat hyllor och bättre förvaringsmöjligheter, framför allt för källsorteringen, som nu bara består av papperskassar på golvet. Vi fick också hämtat Oos bil, som han lämnat i Mölndal i lördags. Jag var så otroligt trött att jag lade mig innan tio, men Tomas var snäll och skjutsade hem honom när de var klara med biljarden.

Oo pös tidigt imorse för att lämna in Goldie för sin service och reparation. Blir intressant att se vad den räkningen slutar på!
Och just det, klippte honom också faktiskt igår. Det var sannerligen på tiden, och jag är riktigt nöjd med resultatet!
Under kvällen läste jag ut Läckbergs "Fyrvaktaren", och tycker den var helt klart godkänd! Lämnade några frågetecken som alltid, men ändå bra läsning. Nu kan jag sticka vidare i lugn och ro, vilket var omöjligt så länge boken inte var avslutad! :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej kompis. Du har en utmaning/utmärkelse på min blogg. :o)

2009-09-28 @ 09:20:30
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Tack du! Den var inte helt enkel kan jag säga! :o)

2009-09-28 @ 10:16:46
Postat av: Elin

Oj, har du redan läst ut Fyrkvaktaren? Men det är klart Läckbergs böcker är svåra att lägga ifrån sig! Precis hemkommen efter att ha lånat de 2 sista Harry Potterböckerna på bibblan, men sen får det nog bli Läckberg :)

2009-09-28 @ 11:12:55
Postat av: Linda till Elin

Åh, har du bara de två sista kvar? Svårt att släppa dom också kan jag säga! :o)

2009-09-28 @ 11:17:26
Postat av: Linda till Elin

Du kan låna Läckbergs av mig om du vill förresten! :o)

2009-09-28 @ 11:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0