Perkele!!!

Ända sedan jag fick min första mobiltelefon, julafton då jag gjorde mitt första (och enda) år på dataingenjörsutbildningen i Umeå, har jag haft Nokia. Ett undantag till Ericsson, som var dömt att misslyckas, inkörd som jag då var på den finska nallen.
Men nu är jag trött på Nokiaeländet som bara bråkar med mig! Ljudet har lagt av igen på så sätt att jag måste ha högtalarfunktionen för att kunna höra uppringaren! Liksom de tidigare gångerna (och andra modeller), så har ljudet bara lagt av utan anledning. Förra gången från ett samtal med en minuts mellanrum till det andra! Åtgärda problemet? Återställa fabriksinställningarna! Efter förra gången är den enda inställningen jag redigerat, ringsignalen, för vem vill ha "Nokia tune"? Den mest irriterande och gräsliga "ringsignal" som skapats?

Jag ringer inte mycket. Jag blir sällan uppringd. Denna månadens räkning på hela 155 kronor, där själva abonnemanget står för 90 procent av summan, är ett påtagligt bevis på mitt mobilanvändande. Den jag pratar med mest är Oo, som i egenskap av Telian medför gratis samtalstid. Men när jag väl använder den, så ska den förbanne mig fungera!
Nu behöver jag nån säkerhetskod för att återställa fabriksinställningarna, men inte minns jag vad den var! Står den i alla medföljande papper man fick med telefonen? Perkele!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Släng den i toaletten som du brukar? :o)



/Stefan

2009-09-03 @ 10:50:21
Postat av: Linda till Stefan

Den föll ur bakfickan!!! Men denna gång skulle jag ju kunna "råka" tappa den! ;o)

2009-09-03 @ 11:53:23
Postat av: Elin

Håller med Stefan! Glöm inte trycka på spola knappen på toaletten också :)







2009-09-03 @ 12:25:19
Postat av: Linda till Elin

Kan passa på att göra nummer två också på den när jag ändå är i farten. Inte så att jag inte vet hur man gör om man säger så...!

2009-09-03 @ 13:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0