Lunch

Fick fullmakten från Nina förra veckan, men tog lunchen idag att åka till Torslanda och Nordeakontoret där för att ta ut/sätta in pappas skatteåterbäring. Så fick jag snuvat SEB på de 200 de skulle ha för besväret! Förvånansvärt nog var det helt tomt inne på det lilla bankkontoret. Trodde det skulle vara fullt av folk som skulle hinna sina ärenden under lunchen, men nu var mitt gjort snabbt och smidigt. Visserligen mumlade banktjejen något om att det borde varit orginalet av bouppteckningen. Tack att det inte skulle krävas det också!
Intill banken låg två affärer med något skilda utbud. Gissa vilken jag gick in i!

Tandläkarbesöket till trots, men det blev bara en liiiten påse. Bara lite i botten! Nej, det är inte kameran som gör den konstiga djupeffekten. Det är så lite i den!

Första gången jag var in och sniffade i Torslanda centrum. Det var riktigt fräsht och fint där! Har annars varit precis i utkanten, där garnbutiken låg, men nu såg jag att den var borta!
Visserligen föredrog jag alltid butiken på Hisingen, men fördelen med denna var ju att den låg så nära jobbet. En snabbkik på deras hemsida visar att de bara verkar ha flyttat, och inte särskilt långt heller. Okidoki!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Lite fusk att ta största påsen och vänta tills du ätit det mesta innan du fotograferade.. ;o)



Tror inte tandläkaren går på den! :o)

2009-09-15 @ 13:47:46
Postat av: Linda till Stefan

Vadå fusk!? Jag tog bilden direkt efter inhandlandet! Faktiskt! Lovar! Promise! Juh!

2009-09-15 @ 14:35:42
Postat av: Oo

Håller med Stefan!!!!!!!!!!!! Sen också, vart är MITT godis????

2009-09-15 @ 15:04:22
Postat av: Linda till Oo

Här gaddar man ihop sig minsann!

Du jobbar för sjutton MITT i stan! Hur långt har du till en snaskaffär? Köp ditt eget!!! Och vi vet alla ändå vem som är gottegrisen av oss två! För inte är det jag som kan trycka i sig ett helt Singoallapaket på en gång!

2009-09-15 @ 15:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0