Bankskitselände!

En föranmäld utrymningsövning genomfördes idag. Det ser kanske soligt och varmt ut, men när ens samlingspunkt råkar vara i skuggan, var det inte det minsta varmt!

Har under lunchen varit till närliggande SE banken för att hämta ut pappas skatteåterbäring och verkligen avsluta hans "affärer". Förra gången jag var där, så begärde de bouppteckningen för att jag skulle kunna bevisa att jag är dödsboägare. Fine, Skattemyndigheten kunde maila en kopia, men så kommer jag dit och får veta att jag nu måste ha en fullmakt från Nina, eftersom hon också är dödsboägare!
Visst, jag fattar att de måste tillse att ingen ensam enskild arvinge ska kunna roffa åt sig delar av dödsboet utan andras kännedom. Jag borde till och med efter att ha varit med om både mammas och pappas dödsbogrejs, ha kunnat räkna ut det. Men jag blev ändå så jäkla irriterad att jag bara tog pappren och gick! Och när jag sedan för tredje gången kommer att försöka igen, så ska de ha tvåhundra spänn för att lägga in pengarna på mitt konto! Bara för att jag inte råkar ha ett Nordeakontor i närheten! Jag har banne mig tänkt ta ut allting i kontanter, så jag kan käka mig några luncher för de tvåhundra istället! Kanske tom skulle ta ut pengarna i femtioöringar bara för att jäklas!
Nu lutar det snarare åt att jag åker till ett Nordeakontor i Torslanda istället. Skulle sedan inte förvåna mig om de också tar ut en avgift för att lösa in checken, trots att jag är kund där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0