Backslick

Min Oo är ruskigt oklipp och långhårig nu! Såpass att han kan lägga håret i sådan där läskig brat-backslick! Urk! Ytterst få personer passar i sådan frisyr, och Oo är inte en av dom!

När jag styrde Gulingen direkt hem efter jobbet igår var jag förvirrad, på gränsen till orolig. Direkt hem? Hade jag inget som jag skulle göra? Hallå, jag har säkert glömt något!
Känns som evigheter sedan jag körde direkt hem efter jobbet! Ett kort stopp i Gunnilse för proviantering, samt i Björsared för att mata Gulingen och skicka ett paket till backslickens födelsestad och mekka. Ställde mig och gjorde köttfärspiroger och hann slappna av en stund med stickning innan Oo kom hem efter att ha hjälpt Tomas med båten upp till Landet. Den har varit i Frölunda för "demotorisering" och skulle nu puttras hela vägen tillbaka i imponerande 30 km/h.

Skönt med en lugn kväll, där vi gick och lade oss halv tio!

Inklämd i huvudkontorsbyggnaden som jag sitter i, finns en liten blomsterbutik. Perfekt för glömska, bara spontana, eller av någon anledning i onåd befinnande Volvianer innan de ska hem till sin respektive. Jag tittade in där för första gången igår för att köpa en liten blomma till Helena som fyllde 30 år igår. Då hade de dessa läckra "lyktbumlingar" som jag bara inte kunde motstå! Den största är som ett bowlingklot i storlek, men själva utrymmet för fotogenet var jättelitet! Jag som köpte två flaskor, fick inte ens i en kvarts flaska i dom båda!

Men de kostade bara 300 spänn tillsammans! Andra liknande jag sett har gått på två-tredubbelt mera. Jag gillar att ha mycket ljus tända. Det är mys!

Oo fick det dagliga uppdraget innan sänggåendet. Fast på sistone har det blivit mer varannan dag. Latmasken är tuff ibland!

Combat i Kållered idag, och Oos innebandy drar också igång. Så idag blir det ingen middag hemma, utan något innan våra respektive träningar. Men vi får käka tillsammans i varje fall, vilket är trevligt.

Har skjutsat Oo till jobbet denna morgon också eftersom Goldie fick vara kvar i stan pga båttransporten. Det är trevligt att få träffas lite på morgonen också, och samåka!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vilken nostalgitripp. Vi hade såna lyktbumlingar när jag var liten. Jag minns att de var kletiga och luktade av fotogenet eftersom små barn (läs jag) inte kunde låta dem vara och att det var kul att dra upp veken. Men snygga är dom. :o)

2009-09-03 @ 09:43:43
Postat av: Anna

Äsch då, det förra inlägget var ju jag.

2009-09-03 @ 09:44:21
Postat av: Linda till Anna

Har märkt att namnet trillar bort ibland. Irriterande blogg.se!

Våra blev kletiga också igår, då hålet för att fylla i fotogenet var minilitet! Det var ju bara själva uppstickande grejen som gick att ta loss, och inte hela "metalltoppen" som jag trodde först!

2009-09-03 @ 09:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0