Morgonstund?

Klockan är inte ens åtta på morgon, det är lördag och här sitter jag. Även om mina lurviga barn kan ha lite ljud för sig, så är de inte så illa att man tvingas upp ur sängen. Inte ens hulkande kräkljud.
Min rygg ville inte ligga längre, samtidigt som min ena, av snor totaltäta näsborre började rinna så där trevligt som bara en totaltät näsborre kan göra! Somnade för ovanlighetens skull med huvudet i Oos knä i soffan igår, så jag är inte megasupertrött ändå. Det hade bara varit trevligt att ligga kvar och myspysa en stund, men nu blev det ju ändå så att jag ensam fick lämna Oo i sängvärmen! Orkar inte spela någon innebandy dock. Sitter här och tycker småsynd om mig själv med värkande rygg och tät näsborre.
Det ljusnar på utsidan, och småregnar, undrar vad man ska hitta på idag?
Oo fick till slut sin efterlängtade pizza till middag igår. Eftersom han fick lämna jobbet så tidigt, hävdade jag bestämt att middagen skule stå på bordet när jag kom hem. Heh, vi möttes upp på pizzastället i "centrum"! Men först tog vi den cache som vi misslyckades med första gången vi provade på denna eminenta "sport"! Om det berodde på att vi nu fått mer tränade ögon, eller ett litet tips från min kollega (och närboende i Olofstorp som också visade sig vara cachare), vet jag inte. Men jag hittade den direkt, mycket finurligt gömd!

Oo hade lite förslag på vad vi kunde hitta på den fredagskvällen, men då "Ice Age 3" inte längre gick på engelska, bowlingställena troligtvis var fullbokade, och videouthyrningsstället vid pizzerian höll på att bygga om, så blev det soffan istället. Ganska skönt, då det visade sig att jag var rätt trött. Spelade "Professor Layton", där jag faktiskt lyckades lösa några gåtor själv, medan Oo spelade Runescape och pillade mig i håret. Det där pillandet är något som till min lycka är något som han också gillar! Nu somnade jag ju i hans knä, vilket dock resulterade i en väldigt lång tids pillande på samma ställe, så när jag vaknade hade jag en rejäl tova att slita ut under tandborstningen! Ajaj! Men vad är det man säger? "Inget gott som inte har något ont med sig"? Eller kanske det var tvärtom. :o)

Nu ska jag inte sitta här mera heller, för då säger svanskotan bestämt ifrån. Vad sjutton ska jag göra nu då?


Kommentarer
Postat av: Elin

Haha, läste rubriken och såg bilden och tänkte "Är de ute och geocachar nu?" :) Men fick läsa igenom lite och insåg att så var det ju inte :)



Ingen innebandy här heller... Andy är nere i Hbg på svensexa. Nu kan jag skriva om det för kidnappningen sker nog typ nu :) Jag o lilleman drar en sväng till Alingsås o hälsar på :)

2009-10-03 @ 10:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0