Fel dag

Trodde jag skulle krevera av hunger igår när jag körde hemåt efter combatpasset. Oo hade i brist på annat, sprättat en sådan där plastkorv med ärtsoppa, och sällan har väl sådan smakat så gott!
Det skulle bara ha varit idag dock. Idag är det torsdag, inofficiell ärtsoppedag, vilket innebär att det igår var onsdag. Vi lever farligt!
Jag har dock aldrig förstått det där med plättar till ärtsoppan. Vad är det för kombination egentligen? Är inte det ungefär som att äta kalops till oxfilén, två olika, icke matchande rätter tillsammans? Wierd.



Så här har gp.se sett ut hela dagen.









Och så här visar aftonbladet.se just nu. Typiskt. Jag ringde och grattade Monica som fyller år idag, och hon berättade att det i den gamla antika nyhetsförmedlarvarianten, dvs pappersformatet, gick att läsa om den kommande helgens FAD! Ettorna och nollornas eminenta men bräckliga existens tydliggörs när den väl havererar. Hallå! Bara Aftonbladet och DN att nyhetskolla nu juh!

Fick ett enkelt men roligt litet uppdrag att sno ihop en liten stegguide till Malaysierna. Behöver kompletterande uppgifter dock för att kunna slutföra, men de kommer kanske när lunchen är över och personen i fråga är tillbaka. Kontaktade ansvariga för ordningsvaktsförordnanden igår för att kolla vad jag behöver göra nu i samband med efternamnsbytet. Mycket enkelt, ingenting.
På söndag är det visst superavgörande match för IFK mot AIK på Gamla Ullevi. Jag har en känsla av att jag kommer att jobba, även om jag ännu inte fått det definitiva sms:et med tiderna. Det brukar komma typ dagen innan. Kan bli ett intressant pass!


Kommentarer
Postat av: Elin

Mycket intressant match faktiskt :)

2009-10-29 @ 20:04:11
Postat av: Elin

Funderade på det där med ärtsoppa på torsdagar och hittade detta:



http://www.popularhistoria.se/o.o.i.s?id=52&vid=213



:)

2009-10-30 @ 07:00:01
Postat av: Linda till Elin

Intressant! Men om jag ska frossa inför fredagens försakelser, tror jag hellre att jag väljer något annat att frossa i! :o) Inte för att jag försakar särskilt mycket på fredagen i och för sig! ;o)

2009-10-30 @ 09:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0