Tänk om, tänk rätt.



Under morgondagen ska vi förhoppningsvis kunna genomföra flytten till vår nya plats. Vi får placeringarna via mail och jag letar febrilt efter min plats. Hallå? Jag då?
Javisst ja, jag är ju inte LM längre!
Fujitsufolket verkar ha fått upp farten nu, då det har rasat in ärenden idag, så tiden har gått fort! Kom på att jag ju måste hitta en ersättare till mitt combatpass nästa vecka, då vi åker till Barcelona. Minuterna efter jag lagt ut min förfrågan på intranätet, kommer en annan instruktör som också behöver hjälp, samma dag, tio minuter senare på en annan anläggning! Okej, vilken anläggning vill hågade combatinstruktörer köra på när de har tid över? Ylva anmälde visserligen att hon kunde om det krisade. Hon har Box och Body Attack timmarna innan mitt pass, men att köra ett tredje på raken kan inte vara kul! Hoppas det löser dig!

Vi verkar bli rätt många till kvällens innebandy i varje fall. Inget måndagsslappande denna vecka alltså! Asma vill ha hjälp med combaten imorgon, men innebandy, combat, combat, combat och innebandy känns inte nödvändigt, trånga byxor till trots. Två av varje får vara nog. Men å andra sidan...om det krisar sig, och jag skulle råka ha väskan packad? Hm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0