Stefan 56!

Nu sitter gammelStefan intill mig och betraktar super-bloggerskan "in-action"! Mormor sitter jämte och läser min blogg i bokform. Hon ville låna hem och läsa! :o)

När jag kom hem hade Oo handlat, plockat, dammsugat och städat toaletterna! Ååh vad trevligt det var att komma hem då! Han hade ju spelat innebandy, och jag hörde att de fuktiga västarna var uppskattade...
 

Combatpasset gick bra, men det var en trött Linda efteråt! Det är lite annan stämning i Almedal, och jag studsade nästan baklänges när deltagarna kickade och unisont utan uppmaning skrek "ki-ah"! Höll generellt högre tempo mellan låtarna också, och tog bara ett fåtal pauser.
Direkt efter drog jag till iNet för att byta ut datorfodralet jag köpte till laptopen. Den jag köpte först var just bara ett fodral, men jag hade i alla fall velat ha en ficka eller separat förvarings-möjlighet för strömadapter och mus. Det var ett ganska begränsat utbud på sådana fodral, då de inte var särskilt smart utformade, och en hel väska ville jag inte ha. Till slut fick det bli ett fodral i sovsäcksmaterial, som hade en separat ficka på utsidan. Den var dessutom billigare än den förra.

Direkt efter ankomst till välstädat hus, ställde jag mig i köket och förberedde potatisgratäng (Oo hade skalat potatisen), fläskfilé, timjansås och sallad. Ganska enkelt, men väldigt gott, framför allt såsen! Tomas hade fixat princesstårta eftersom mina planer på att göra en under gårdagen gick i stöpet. Princesstårta i all ära, men en vanlig hederlig gräddtårta med mosade bananer, sylt och vaniljsås slår allting!
Nu sitter Oo och Stefan med Runescape, de spelar ju båda två. Och av någon anledning ser nu min blogg ok ut! Headern sitter där den ska, och inte förskjuten som den gjorde tidigare. Kanske det var någon uppdatering som Oo gjorde i sina försök att fixa min trådlösa uppkoppling medan jag fixade middagen. Den fungerar dock inte ännu. Det skumma är att den funkar i arbetsrummet där modem och router sitter, men bär man iväg datorn till annan plats i huset, så tappar den kontakten. Oos dator fungerar utan problem överallt, och så mycket sämre "mottagarförmåga" kan väl min inte ha? Skumt tycker jag att det är! Så tills vidare kör jag med kabel ringlande genom huset. :o)


Kommentarer
Postat av: Anna

Ni verkar ha en trevlig kväll. :o)

2009-11-07 @ 22:19:53
Postat av: Linda till Anna

Det var det! Nu är det två tröttisar i soffan kvar som snart ska krypa i säng :o)

Men nu ser jag att bloggutseendet är sådär fel igen... hm.

2009-11-07 @ 22:33:36
Postat av: Stefan

Det var jättetrevligt och Linda fixade jättegott att äta! Att brasan spred en ljuvlig värme ökade bara trivseln!!

Stort tack från gammelStefan :o)

2009-11-08 @ 13:57:37
Postat av: Linda till gammelStefan :o)

Brasa är goa grejjer det! :oD

Tack själv!

2009-11-08 @ 16:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0