Numero dos!

Jepps! Jag ar har igen, och nu med en abstinensOo! :o) Vid tretiden var han tillbaka pa hotellet, kort efter jag sjalv atervant. Jag hann vila fotterna lite och varva Super Mario pa DS:et!
Innan dess och sedan jag varit har, tog jag en lunch pa McDonalds, av en tjej som kunde noll engelska och inte ens forsokte forsta att jag upprepade "Fanta" medan jag pekade pa drickan som en annan kund hade intill. Jag fick Coca cola.
Darefter vandrade jag vidare i de sma granderna kring La Rambla, dar det fanns en massa roliga affarer! Jag var dock motstandskraftig och holl i pengarna, men sa fick jag syn pa en vaska som jag med en gang bara kande att jag maste ha! Dock var jag dar en stund och kikade pa annat medan jag klamde och kande pa vaskan, bara for att sakerstalla att jag inte skulle gora ett impulskop. Framfor allt eftersom jag nyss kopte en liknande vaska hemma. Duktigt va? Men visst ar den frack! :o) En riktig Linda-vaska!

Andra iakkttagelser harifran ar att det ar valdigt gott om poliser och privata sakerhetsvakter overallt. Poliser som patrullerar pa gatorna kommer tatt, och vakter som star i butiker och kring andra byggnader. Generellt verkar de flesta spanjorer vara ratt daliga pa engelska, vilket ar ratt frustrerande. Jag vill lara mig spanska!

Efter vi stillat vart Internetbehov nagot, ska vi vandra vidare och ta atminstone den cache som jag struntade i tidigare idag. Sedan lar det bli middag nagonstans, och om det inte bli tapas idag, blir det imorgon. Fast ar inte tapas mera lampligt for lunch? Naja, det gar nog den anda! :o)

(Oo ringer hem)


Kommentarer
Postat av: Elin

Ååå, vilken fin väska! Fanns det fler, den var ju supersöt!? :) Vad kostade den? Om ni går förbi igen så köp en liknande till mig, men du kan ju välja en annan sort så har vi inte samma ;) Hehe, eller så ska jag skriva till tomten kanske... om inte han läser här förstås...(Andreas?)

2009-11-28 @ 10:37:12
Postat av: Linda till Elin

Åh, vad synd jag inte var här fler gånger! Är ju hemma nu och ser ditt meddelande! Det fanns två andra väskor i andra färger och andra motiv, men jag tyckte inte de var lika coola. Märket heter "Kukuxumusu" och de hade en MASSA andra olika grejer, framför allt jätteroliga tröjot!

2009-11-29 @ 20:33:16
Postat av: Elin

Hehe, det är ingen fara :) VIsste ju att ni hade begränsat med tid med internet så anade att ni gjorde andra saker än surfade :) Hade det vart verkligen-verkligen ha begär så kunde jag ju messat er ;) Men den var riktigt söt, får kolla in hemsidan!!

2009-11-30 @ 07:35:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0