Lite trögfattad

Monica mailade och undrade om jag börjat packa.
Packa till vad? Tänker jag under en sekund eller fem. Ojdå, vi ska ju till Barcelona på torsdag! Och när jag nu sneglar ned i kalendern, så har jag ju bokat in återbesöket hos naprapaten på onsdag. Då har jag ju combatpasset i Sisjön! Hur kan det inte ha gått in i min hjärna än?
Men vad ska man packa för kläder till Barcelona? Hur varmt/kallt är det där? Jeans? Linnebyxor? Shorts? Jacka? Tjocktröja? Långärmat? Linne?
Oo ska ju tillbringa fredagen på företagets kontor, och frågade lite försynt om han kunde få låna kameran då. 
"-Varför skulle du inte kunna det? Det behöver du väl inte fråga om", säger jag förtrytsamt. 
"-Hallå, hur många dagar har du inte knäppt en bild sedan du köpte den?! (Och med kameran innan för den delen)
"-Ööh...." Hm, han har en poäng där!

Har inte bestämt mig ännu (kom ju på för typ tio minuter sedan att vi ska åka), om jag ska ta med mig laptopen eller inte. Men känner jag mig själv riktigt, lär jag väl inte kunna låta bli! Krävs det adapter i Spanien?
Oo kom med det eminenta förslaget att vi köper nya Mario Bros Wii som julklapp till oss själva! Tänk vad bra vi är på att hitta välmotiverade anledningar till våra dyra inköp! Så efter jobbet drar jag och shoppar kvällsunderhållning! Vadå, vänta till julafton? Glöm det!!!

Efter naprapatbesöket i fredags ville David att jag skulle testa svanskotan för att se om behandlingarna gjorde någon verkan. Jag undviker ju att sitta på sådant sätt som belastar den, tex med bakåtvinklad kontorsstol. Men nu har jag satt den upprätt "som vanligt", och känner redan av den välbekanta smärtan där bak. Hm. Men blotta tanken på vad han kan hitta på till nästa gång får mig att överväga "-Det känns jättebra, ingenting alls där bak längre!"
Jag tror jag gör som kirurg-Thomas sade: "-Det är bara att amputera!"

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0