Hallelujah

Få en bra start på dagen med lite "Hallelujah", en underbar låt i en version som Stefan rekommenderade. Molly Sandén har också en svensk version som är riktigt bra, och hennes röst ger mig också ståpäls! 
Nya Morrongänget diskuterade Alladinaskens innehåll och den eviga frågan om vilken choklad som kunde tas bort. Körsbäret i likör är alltid illa ute, och jag lägger helt klart min röst på den. Bläh. Romrussin kan också gå bort, och nån cocosgrej som finns. Nej, egentligen är jag ingen fan av Alladin över huvudtaget. Tacka vet jag Paradis där man inte riskerar att få någon obehaglig överraskning när man biter igenom det frestande skalet. Men vilken är bäst då? Noisetten såklart! Eller någon som tycker annorlunda!?


(Godast!)


En annan sak jag tidigare reflekterat över, och som återkom när jag nu körde fram på de regnvåta gatorna. De små vindrutetorkarna på bilarnas framljus, vart har de tagit vägen? Nuförtiden är det ju bara lite spolarvätska som sköljer över i samband med att framrutan får en dusch, men utan något som mekaniskt torkar över ytan känns det tämligen meningslöst. Varför inga fler gulliga små framljusetorkare?? Blev det för dyrt? Estetiskt mindre tilltalande? Aerodynamiskt ofördelaktigt?

Oo har ju gett sin Goldie nya vintersulor, vilket verkligen behövdes! Minns ni i våras, när jag skulle byta sommardäck, och samtidigt kollade på vinter åt honom? Han ville ha Nokian Hakkapeliitta ("We áve been in the wilderness for ten days now...), som jag hittade för 4800, plus 1000 för montering? Det tyckte han var för dyrt, så han sket i det då, och ville vänta tills det faktiskt var dags för vinterföre. Så nu har han sulat om, till det önskade finska märket för den ljumma kostnaden av 6400, monterat och klart! Kanske det var alla extravikterna de fick använda för att balansera däcken som kostade... Hallelujah säger jag bara.


Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, choklad...

2009-11-16 @ 09:50:47
Postat av: Stefan

"Life is like a box of chokolate, you never know what you'r getting" :o)

2009-11-16 @ 13:46:26
Postat av: Marita

Jag kan ta den där med cocos av dig då-så får du behålla din favorit själv.



Håller med aladdin är egentligen ingen skojig ask-utan själv föredrar jag hellst paradis.men det mest för att jag hellst vill ha ljus choklad.



Men favorit choklad är nog ändå After Eight-mumsigt god:))Trots mörk choklad som överdrag....



//Marita

2009-11-16 @ 14:26:47
Postat av: Linda till Marita

Brr, cocos tycker jag inte alls om! Xo)

Men håller med om att After Eight är mums! Och Johan har inga problem att trycka i sig en hel ask på en gång!

2009-11-16 @ 14:30:11
Postat av: Linda till Stefan

"Run Forest, run!" :o)

2009-11-16 @ 14:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0