Klänning + skoterskor?

Har kikat på de webbtips jag fick, och deras sidor är precis som jag önskar! Men för Internetbaserade klädförsäljare kan man inte vänta sig annat tycker jag, för hur skulle de annars få produkterna sålda? "Jack-in-the-box"-princip, beställ och se sen vad du får?
När jag scrollar mig fram bland klänningarna är det 99,9 procent korta saker ovanför knäet. Storforsen där bröllopet äger rum, ligger utanför Vidsel, en bit norrut, och där ska jag vara i mars! I kortklänning? Bruden kan under sin långa klänning ha täckbyxor (föga troligt i och för sig), men kan jag ha det? Jodå, om jag också hittar en långklänning, men modet just nu är kort, kort och mera kort. Om jag inte inhandlar en strandklänning som Bubbelroom, eller Nelly hade i sin klänningskategori.
Kom på mig själv att klicka över till sportutbudet, och inser hur förrädiskt enkelt det måste vara att fastna i nätshoppande. Det ser ju så snyggt ut på alla bilder, och är bara enkla klickanden bort! Såg dock en klänning jag själv provat i butik, jättesnygg på bilden, men på mig som en hösäck, så jag påminns om de evigheter sedan jag faktiskt beställde kläder på postorder. Just det, före den saliga Internets tid! Ingen av de fantastiskt snygga tröjorna passade, och hela plagget såg av någon anledning annorlunda ut i mina ögon. Bängel med att returnera och ha sig, gjorde så mitt "shopping-utan-att-faktiskt-prova-först"-tryout, gick i stöpet där och då.
Men om det nu på dessa webbsidor finns kreationer man faktiskt kan prova i butik, är jag öppen att försöka. Sedan får jag fundera på hur jag kan få kombinationen fin kortklänning, skoterskor och benvärmare att gå ihop!

Men jag har inga svårigheter att se Anna och Peter framför mig där de ska ta sina bröllopsfoton i snön. Hennes fantastiska klänning, det mörka håret, hennes bukett som en färgklick och hans mörka kläder, och så vackert snölandskap med den ångande Storforsen i bakgrunden! :ó)

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja du... Du är nog tvungen att gå ned på stan. Finns det ingen sån finare klädaffär hos er? Dvs inte med bröllopsklänningar. Här har vi Hansens och Kringlan. Syster hittade sin klänning (hon bytte) i Malmö eller om det var Stockholm. Zara. Kan den ha hetat så butiken? Den var blå.



Gå längst med Linnégatan. Måste ju finnas nåt?! Men du. Varför inte tvådelat? Matcha mig. ;-) Då kanske det är lättare att hitta en längre kjol?

2009-11-24 @ 11:45:57
Postat av: Linda till Anna

Den där Zara låter bekant! Ja, det kan vara nåt! Klart det måste finnas nåt med lite finare kläder här i Götet! Jag ska bara leta fram dom! :o) Och tvådelat? Hm, varför inte? Det vidgar ju sökfältet! :o)

2009-11-24 @ 12:44:25
Postat av: Elin

Längs Linnégatan finns en del affärer med högtidskläder men då är det stuk aftonklänning/balklänning/bröllopsklännin´g mest tror jag. Men Zaras finns här i Gbg Linda, både vid Kungsgatans början (från Hamngatan sett) och nere vid Brtunnsparken. Det finns även en i Kungsmässan tror jag...



Gillar att shoppa kläder? Jag? Neeeeejdå....

2009-11-24 @ 16:31:00
Postat av: Linda till Elin

Hahaha! Känns tryggt med en som har klädbutikskoll! ;o)

2009-11-24 @ 16:52:52
Postat av: Camilla

Och Andreas säger att det är jag som är shopaholic i den här trappuppgången!! Får nog be Andreas gå in och läsa Elins kommentarer som alltid kommer före mina. =)

2009-11-24 @ 20:32:39
Postat av: Linda till Camilla

Hahaha, jaså det gör han minsann? Lite hemmablind kanske? ;o)

2009-11-24 @ 20:55:26
Postat av: Elin

Nu ska vi inte vara såna... :) Jag har lärt mig från Camilla ;)

2009-11-25 @ 08:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0