Lite snor

Hinner knappt ens öppna drickyoghurten, så kretsar bananflugorna. Jag antar att man kan tolka det som antingen förstklassigt fruktinnehåll, eller hypersockrat med extra artificiella smaktillsatser. Hm, med tanke på "banan 2%, mango 2%, apelsinjuice 1,5%" gissar jag på det sistnämnda. Det blev privatcombat igår med en ny tjej som aldrig provat combat förr. Blev ett relativt lugnt pass, så jag kunde lägga mer fokus på teknik och att få med henne i koreografin. Hon ville komma igång efter sitt barnafödande, och berättade i omklädningsrummet efteråt att dottern drabbats av kolik. Oupphörligt skrik i fyra månader, och hon var ensamstående! Lite kul i kråksången var dock att hennes katt som inte nog med att den blev svartsjuk på den lilla som tog mattes all uppmärksamhet, den skrek hela tiden också, så till och med kisse fick påsar under ögonen av trötthet!
Stunden innan passet vandrade jag omkring här. Nya Zelda släpps ju inte förrän den 11:e december, så jag passade på att fråga varför det stod november i deras katalog. Luras sådär! Jepps, tryckfelsnisse i farten. Men tydligen står det november på deras hemsida också.

Jag och syster har kommit överens att bara byta klappar med barnen, och det är smidigt när föräldrarna själva kommer med önskemål, i detta fall Brio järnvägsgrejer! De har utvecklats lite sedan den enkla åttaformade banan med den lilla bron och typ fem vagnar som man hade själv när man var liten. Och shit vad dyra de är! Märkesnojja finns överallt, men jag antar att kvalitén är lite därefter också. Jag har fortfarande kvar den åttaformade banan uppe på vinden, i sin orginalkartong! :o)
Man hissnar nästan där man går i butiken. Hyllmeter efter hyllmeter av leksaker, leksaker och leksaker! En gång är så rosa att det sticker i ögonen och en annan lika grå och mörk som gruvgången i Luossavaara Kirunavaara. Inga tveksamheter vilka målgrupperna är precis! Det är så mycket grejer att det är hopplöst att finna något vettigt! Man glömmer att barn inte är så komplicerade, men utgår från oss själva när vi står där och väljer. Ju häftigare, desto roligare måste det väl vara? Sedan lägger vi våra egna förväntningar och föreställningar på barnen, "kolla vad mycket coola effekter och grejer?", när ungen i själva verket finner den stora förvaringskartongen roligare, för där kan han/hon hitta på alla effekter och grejer själv.
Pappa sålde industrifilter som transporterades i stora kartonger. Jag älskade dom kartongerna! Det blev mina egna hus där jag skar ut fönster, dörr, ritade på insidan och till och med sov en natt (flyttade till sängen efter ett tag, då det blev lite väl hårt på golvet). Och det bästa var ju att när man var less, så fick man bara en ny kartong att börja om med! Fast så var det ju stenåldern också, och det inte fanns mycket mer att sukta efter än Jennys Couronnespel...
Idag är det combat igen, men ingen innebandy för Oo. Han har bjudits med som teatersällskap till Stefan, så han kommer hem sent idag. Vi ska dock hinna äta tillsammans innan, och kanske vi kan käka alla tre? De ska vara inne i stan någonstans, så jag ska knö mig in efter jobbet för lite delikat middag.




(God morgon!)


Kommentarer
Postat av: Anna

Måste det just vara Brio? Vi har då köpt ett gäng såna rälsbitar och tåg på Ikea...

2009-11-12 @ 21:34:45
Postat av: Linda till Anna

De har redan Brioräls och några tillbehör, och vill komplettera den :o)

2009-11-12 @ 22:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0