Ingen snö

Somliga ligger kvar i sängvärmen, medan andra åker till jobbet. Jaja, ska kanske inte klaga, då jag slipper flänga till Malmö med jämna mellanrum.
Idag tänkte han lägga på vinterdäcken och dra till Vianor för byte till nya. Varför lägga på dom om han ändå ska ha nya? Tja, för då kan han dumpa de gamla där! :o)
Ibland får han sina små snilleblixtar.
Intill ligger hans laptop och ständige följeslagare, näst efter mig då. Idag släpps nya Zelda på DS, ett köp som han definitivt inte tänker missa! Det förra var ju så snillrikt att det ska bli spännande att se nästa.

Och apropå om det kunde bli bättre igår? Det kunde det. Micropopcorn, smoothie, Ahlgrens bilar och julmust! Som sagt, vi har vårt helgmys i början av veckan istället.

Från starka fyra bokningar på Sisjön, är det idag tillbaka på en. Hm, får se hur det blir ikväll. Fick en väldans massa medlidande av andra instruktörer när jag berättade om de privatcombatklasser jag haft, som jag ändock tycker är ganska kul. Det är utmanande att som instruktör hålla ett pass för en-två deltagare, och något de flesta borde prova på!
Ylva har lagt in bilder på FB från vår senaste release i Kållered. Anna F, hon jag nu vikarierar för i Almedal, har blivit vår givna tredje part när vi teamar. Ett specialpass vi är sugna på att köra är Charlies Angels! :o) Sedan vill vi ju försöka få in mina superhjältar också!

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, ni är då för söta. :o)

2009-11-11 @ 19:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0