Att det ska vá så svårt!

Jag inser att Annas bröllop kommer att te sig mycket närmare på andra sidan nyåret, så jag kikar på lite klänningar att ha i min nya roll som tärna! Går in på mq.se, men hittar ingenting som liknar en produktkatalog. Vero Moda har mer blommor och tjusig flashgrafik än kläder! På sisters.se finns det förvisso en, men det är sju eller nio sidor knepiga reklambilder. Vad är det för vits att visa bilder på kläder, där kläderna inte ens syns?? 

(Sisters, gissa dig till hur kläderna ser ut!)

Hur svårt kan det vara att presentera utbudet enkelt och överskådligt? Eller är det bara jag som helst ser kläderna rätt upp och ned på en skyltdocka eller modell för att kunna bilda en uppfattning, utan konstiga miljöer, ställningar, effekter och grejer? Ungefär som skoreklamsaffischer som visar en tjej från midjan och uppåt! Tydligen ska den hippa och lyckliga tjejen locka mig till skoköp, "våra skor gör dig så här glad"!?
Eller som Sisters bild, "Köp denna outfit (om du kan lista ut vilken det är), och bli en panda i fejan!" För de kunde väl inte ha jobbat lite mer med kajalpennan?

På esprit.se är det mycket bättre. Där finner jag enkla helfigursbilder på kläderna de har, och jag kan glatt scrolla bland kreationerna. Den lila tyckte jag var rätt ok! Tack Esprit!
Annars verkar det lite klent på finklänningsfronten. Det som finns är nyårsinspirerat, och jag vet inte om svart, rött, glittrigt och paljettprytt riktigt är min grej på hennes bröllop. Kanske det blir som vanligt ändå, ett panikartat sista-minuten köp!


Kommentarer
Postat av: Elin

Dagens tips: www.nelly.com

Här är klänningar (och kläder) från olika märken osv och ganska lätt att navigera runt på och faktiskt se kläderna :)

2009-11-23 @ 16:56:11
Postat av: Stefan

http://www.ellos.se borde väl funka?

2009-11-23 @ 17:15:10
Postat av: Camilla

www.bubbleroom.se är också ett tips på ett ställe där klänningar från olika märken finns samlade.

2009-11-23 @ 20:36:42
Postat av: PJOLTAS

Jag gillar Scorettes reklam.. Man ser inte ett skit av dojjorna! Helt kasst!

=)

2009-11-24 @ 00:10:28
URL: http://www.pjoltas.se
Postat av: Linda

Oj, tack för alla tips! Men Ellos, Nelly och de där, de är väl bara Internetbutiker va? Jag föredrar ju att kunna prova på plats så man vet med en gång om det passar eller inte. Eller är jag gammeltråkigt konservativ då? Xo)

Men jag ska klicka mig in och kika! Vem vet, även jag kan tänka om! Kanske. Typ. :o)

2009-11-24 @ 09:13:12
Postat av: Elin

Nelly är nätbutik men de visar t.ex. märken som Vila som t.ex. Vero Moda har... så man kan ju se på nätet och sen försöka hitta den om inte annat! :)

2009-11-24 @ 09:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0